Merhaba Ben Hakan

Rodalp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben hakan bu sayfada yeniyim üye ilişkileri diye yer olduğunu görünce bende bir yazayım dedim hiç arkadaşım yok ama bu sayfa sayesinde olucak eminim. Ayrıca bir video kanalı kuracam benimle beraber videolara gelicek birileri olursa iyi olur yaş olarak 12'yim tabi yaşımı önemsemezseniz iyi bir kanal oluştura biliriz benden bu kadar skype'den ekleye bilirsiniz

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
@ÇantadakiDünya benden bahsediyo galiba :DSA:DSA:
Kanal konusunda kırmış olmayım da bence hiç girişme bu işlere hakancım daha küçüksün ben de hevesleniyorum ama yaşım büyük olmasına rağmen yapamıyorum heves meselesi değil yani :(

Rodalp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Saolun bütün yorumlar için ayrıca kinasli ben eğlencem için yapıyorum zaten oyunu eğlence için oynamazsan hayatı yaşayamazsın çantadakidünya söylediklerin için teşekkür ederim :) ...

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Saolun bütün yorumlar için ayrıca kinasli ben eğlencem için yapıyorum zaten oyunu eğlence için oynamazsan hayatı yaşayamazsın çantadakidünya söylediklerin için teşekkür ederim :) ...
Hayır demek istediğimi yanlış anladın ben zor olduğunu söylemedim.
Sadece sana göre olmadığını söyledim siz youtube'a video yüklediğinizde tüm dünya sizi izlemiyor zaten çocuklar da öyle bir piskoloji var da o yüzden söylüyorum, sadece sizin abone kitlenize hitap edersiniz ya da yaptığınız reklamlar kadar izlenmeniz olur ancak kimse abone olmaz. Bu olayı @owen_1 daha iyi açıklar sanıyorum.
Ha dediğim dedik çaldığım düdük diyorsan;
Yapabilirsin tabii ki de cezası ya da ödenmesi geleken bir parası yok :D
Önemli değil forumun 2012'den beri gelen geçen her kendini beğenmiş üyelerini biliyorum :D
Forumda kendini beğenmiş bir üye yok bence sadece zavallı kendini ünlü sanan bir kaç ergen var :D

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
adam doğru dedi 2. premiumum ve capture cardım geldiği anda başlicam abonem 100000000000 olsun pewdiepieyi sollayıp geçmek değil amacım oyun vidyolarımı youtubeye koymak :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bende ahmet abi bende aççam ses yarı kalın yarı ince ama bana abisin diyen 11 yaşında bebeler olursa varya ben:

bide fotoşoptan anlıyonmu :,(
Yok kimseyi "abisin" diyecek kadar küçük görmem sonuçta biz de bir aralar abitik ama ben legolarımla oynuyordum. Üstüne alınma sen :D