Merhaba & Ben Kimim ?

Nafality

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar . Benim adım Berkay . Foruma katıldıktan sonra ilk işin kendimi tanıtmak olduğunu düşündüm :) Ve başlayalım ^^

Adım Berkay en başta belirttiğim gibi . Ve 12 yaşımdayım . 6. sınıfa gidiyorum . Minecraft'ı ise 4. sınıfın yaz tatilinden ( ? . 07 . 2012 ) 'den bu yana oynuyorum. ^^

Hobilerim : Bilgisayar oynamak ( Özellikle Minecraft ) - Anime / Star Wars / Regular Show izlemek - Kitap okumak ( Özellikle Gizem ve Çizgi Roman ) - Kaykay binmek - Futbol / Basketbol oynamak - Rock ve sevdiğim sanatçıları dinlemek ( Black Veil Brades Army , Metallica , Linkin Park , Teoman , maNga , Gece ) Arada sırada hardcore ; Türkçe olmak üzere rap dinlerim ( Leşker Asakir - Kodes )

Fobilerim : Çok karanlığa fobim var onun dışında fobim yok .

Minecraft'ta mimari konusunda az çok iyiyim . Plan tasarım konusunda çok iyi olmama rağmen yaparken kötüyüm . Madencilik ile tarım ve hayvancılığımda iyidir.

Yunan - Roma - Antik Çağ Mitolojileri'ne bayılırım . Yunan Mitolojisindeki çoğu efsaneyi ve tanrıları biliyorum . şu an Roma Mitolojisini araştırmaktayım . Bunları araştırırken en sevdiğim ve en az 4 kez okuduğum Titanlar ise ismime yansıdı :)

Takip ettiğim kanallar ise başta Ege Abi ( Fare Düşmanı ) olmak üzere AgunZagun - BFChickenGamers ve Nova Prospekt ^_^

Bu arada yeni açtığım bir blogum var .
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
:)

Benden Bu Kadar Ve Hepinize MERHABA !

Moderatör tarafından düzenlendi:

Utho

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin. Ayrıca böyle renkli yazarak okumayı zorlaştırıyorsun.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin :)
Bu arada hardcore olarak hangi sanatçıları dinliyorsun ?
Neophyte, Scott Brown, RTC vs. ?

Nafality

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin :)
Bu arada hardcore olarak hangi sanatçıları dinliyorsun ?
Neophyte, Scott Brown, RTC vs. ?
Hoşbulduk . Soruna gelirsek dediğin şeyleri anlamadım . Yukarıda yazıyor ''Hardcore ve Türkçe'' yani bu dalda beğendiğim isimler Leşker Asakir ve Kodes . Ne kadar ikisi kavgalı olsalarda ikisinide seviyorum :D

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşbulduk . Soruna gelirsek dediğin şeyleri anlamadım . Yukarıda yazıyor ''Hardcore ve Türkçe'' yani bu dalda beğendiğim isimler Leşker Asakir ve Kodes . Ne kadar ikisi kavgalı olsalarda ikisinide seviyorum :D
Onları hiç tanımıyorum ^^
Benim bildiğim hardcore böyle oluyor ^^

Nafality

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kendini bilmiyorsan biz seni bilemeyiz :)

hem ayrıca neden etiketlendim :D
Nova Prospekt'ten misin ? Berk abi veya Emre abiysen harbi güzel videolar çekiyosunuz :D Hele Gmod çılgın sınıfta gülmekten ölüyorum :D

[DOUBLEPOST=1395416693,1395416497][/DOUBLEPOST]
Onları hiç tanımıyorum ^^
Benim bildiğim hardcore böyle oluyor ^^
Yukarısını tam okumamışsın . Hardcore ; Türkçe ve rap olmak üzere . Youtube'ye Kodes - Gelme ya da Leşker Asakir Deccal Ayin yazarsan görürsün . Yani demek istediğim benim dediğim hardcore Rap'in bir tarzı .

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Nova Prospekt'ten misin ? Berk abi veya Emre abiysen harbi güzel videolar çekiyosunuz :D Hele Gmod çılgın sınıfta gülmekten ölüyorum :D

[DOUBLEPOST=1395416693,1395416497][/DOUBLEPOST]
Yukarısını tam okumamışsın . Hardcore ; Türkçe ve rap olmak üzere . Youtube'ye Kodes - Gelme ya da Leşker Asakir Deccal Ayin yazarsan görürsün . Yani demek istediğim benim dediğim hardcore Rap'in bir tarzı .
Hardcore rap nasıl oluyormuş merak ettim yav :D

L

LifeTaker

Ziyaretçi
U're welcome! :)

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bu en sağlam Hardcore yapanlardan biri . Bence en sağlam şarkısıda bu .
TTnet şu an bana kriz geçirttiriyor o yüzden videoları izleyemiyorum ama tahmin edebiliyorum.
Ve malesef bunlara hardcore denmiyor, hayatında hiç gabber speedcore vs. dinlememiş kişilerin uydurması, ha bu arada bu sözüm sana değil üstüne alınma :)

Nafality

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TTnet şu an bana kriz geçirttiriyor o yüzden videoları izleyemiyorum ama tahmin edebiliyorum.
Ve malesef bunlara hardcore denmiyor, hayatında hiç gabber speedcore vs. dinlememiş kişilerin uydurması, ha bu arada bu sözüm sana değil üstüne alınma :)
Hayır sen anlamadın . Sen direkt olarak genelleme yapıyorsun . Dedimya benim dediğim hardcore rap içinde bir terim . Yani senin dediğin hardcore ile bu hardcore arasında dağlar kadar fark var .