muhammed1841
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar.Forumda gezinirken bayağıdır bakmadığım üye ilişkileri sayfasına bakayım dedim.
Açtığımmda ise birkaç arkadaşımızın böyle konular açtığını gördüm.Sonra dedimki,neden olmasın?Bende açarım bir tane.Şimdi buradayız.Uzatmadan başlayayım:Ben Muhammed.12,5 yaşındayım(lütfen sorgulamayın).Pendik,Kurtköyde yaşıyorum.Orhangazi İ.Ö.O'da
7. sınıfa gidiyorum.Tipik yaşıtlarımdan farklı olarak,Bilime,coğrafyaya,tarihe ve astronomiye fazla merakım var.Her türlü soruyu sorabilirsiniz bunlarla ilgili.
Okulda ve diğer aktivitelerde oldukça iyi olduğumu düşünüyorum.Örneğin koşu seçmelerinde saniye rekoru kırdım.Arkadaşlarım bana Einstein,Mami gibi isimlerle hitap eder.Antisoysalim,asosyal değil.Bilgisayar oyunlarına ve her türlü filme aşırı merakım var.
Pek arkadaş çevrem yoktur.Dediğim gibi,antisosyallik sağolsun.İnanılmaz bir hayal gücüm var ama bunu dışarı çıkartamıyorum.
Genellikle bilgisayarda facebook,youtube gibi yerlerde takılır,İnternetten gündemi takip ederim.Herkesin sorduğu sorulardan birini sorup:acaba dünyada bana benzeyen biri varmı,diye düşünüyorum.Ama yüz olarak değil,karakteristik ve yetenek olarak benzemekten bahsediyorum.
Benim yazacaklarım bu kadar.Yorumlarınızı bekliyorum.