Merhaba Ben Yeni Katıldım :D

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Forumda benim ve herhangi bir üyenin en çok rastlama olasılığı olan kişi erkek bir üyedir. Bu duruma alışın, bu arada foruma hoşgeldiniz :).

kuqks

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aramıza Hosgeldin Ancak Üye OlmaK YasaK DeGiLmİ VEya minecrafing.net.tr yi kullanipdami üye oldun Ve TekRaR Merhaba Senin cs oynadigina pek sasirmadim benim ilkokul arkadasim oda kiz sendende ileri seviye kuzenimse tamamen erkek ona cinsiyet degistirme versen düsünmden erkek umarim bazi abazalar :D bunu kötü bir yorum niteliginde anlamazlar :EQE:QWE:Q

_AlevKız_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Üye olmak yasak mı? Benimde kafamı karıştırdınız şimdi.:sırıtmak:

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yok ya.Öle bir şey yok bende anlamadım.Yasak olsa şimdi hesabını silmişlerdi.

_AlevKız_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aramıza Hosgeldin Ancak Üye OlmaK YasaK DeGiLmİ VEya minecrafing.net.tr yi kullanipdami üye oldun Ve TekRaR Merhaba Senin cs oynadigina pek sasirmadim benim ilkokul arkadasim oda kiz sendende ileri seviye kuzenimse tamamen erkek ona cinsiyet degistirme versen düsünmden erkek umarim bazi abazalar :sırıtmak: bunu kötü bir yorum niteliginde anlamazlar :EQE:QWE:Q

Sadece cs mi? Hayır gta da oynadım, yarış oyunlarıda oynadım, say say bitmez.:sırıtmak:

_AlevKız_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gta 4 hariç; bilgisayarım kaldırmaz.:sırıtmak: Gta san andreas,gta vice city ve gta 3 ü oynadım. Benim bilgisayar ın belleği ve işlemcisi biraz düşükte.:sırıtmak: