Merhaba benim adım OsokuSan. Minecraft'ı 5 yıldır oynuyorum. Çok eğlenceli bir oyundur. Minecraftta plugin editlerim çok zevklidir. Benim açtığım sunucular dışında hepsi kötüdür. Tek benim sunucum iyidir. Benden iyi kimse skript yazamaz. En iyi skripti ben yazarım. Favorim tanımadığım karakterleri profil fotoğrafı yapmaktır. Çünkü onlar çok tatlııı ^^ Ayrıca laf sokmayı çok severim. Laf soktummu ^^ hep bu işareti yaparım çok tatlı çünkü. Emoji atmam kuulluğum bozulur. Kendime yapılan eleştirilere "dsajldsahsıfyaudsodsyhdajıpksaığduasdı ne diyor bu" diye cevap veririm. Günde 5 saat anime 5 saat minecraft ve 5 saat forumda takılırım. Forumda post kasmak yorum kasmak favorimdir. Google'ye anime girl yazıp PP yaparım. Çünkü onlar çok tatlıdır. Yaşasın anime girller. Youtube'de benden iyisi yoktur. Forumun en iyi üyesi benimdir. Yardım isteyene yardım etmem. Googleden bulsana yazarım. Hiç olmadı egomu tatmin ederim. Egom çok yüksektir egomu çok severim. Tanışıtığımıza memnun oldum. :3 bu işareti yaparsan otokucu ^^ bunu yaparsan animecisindir <3 keyf