Merhaba Benim Adım OsokuSan

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba benim adım OsokuSan. Minecraft'ı 5 yıldır oynuyorum. Çok eğlenceli bir oyundur. Minecraftta plugin editlerim çok zevklidir. Benim açtığım sunucular dışında hepsi kötüdür. Tek benim sunucum iyidir. Benden iyi kimse skript yazamaz. En iyi skripti ben yazarım. Favorim tanımadığım karakterleri profil fotoğrafı yapmaktır. Çünkü onlar çok tatlııı ^^ Ayrıca laf sokmayı çok severim. Laf soktummu ^^ hep bu işareti yaparım çok tatlı çünkü. Emoji atmam kuulluğum bozulur. Kendime yapılan eleştirilere "dsajldsahsıfyaudsodsyhdajıpksaığduasdı ne diyor bu" diye cevap veririm. Günde 5 saat anime 5 saat minecraft ve 5 saat forumda takılırım. Forumda post kasmak yorum kasmak favorimdir. Google'ye anime girl yazıp PP yaparım. Çünkü onlar çok tatlıdır. Yaşasın anime girller. Youtube'de benden iyisi yoktur. Forumun en iyi üyesi benimdir. Yardım isteyene yardım etmem. Googleden bulsana yazarım. Hiç olmadı egomu tatmin ederim. Egom çok yüksektir egomu çok severim. Tanışıtığımıza memnun oldum. :3 bu işareti yaparsan otokucu ^^ bunu yaparsan animecisindir <3 keyf

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
:3 bu işareti yaparsan otokucu ^^ bunu yaparsan animecisindir
Günde 5 saat anime 5 saat minecraft ve 5 saat forumda takılırım
Ayrıca laf sokmayı çok severim. Laf soktummu ^^ hep bu işareti yaparım çok tatlı çünkü
Google'ye anime girl yazıp PP yaparım. Çünkü onlar çok tatlıdır. Yaşasın anime girller
Neresinden tutsam cringe geliyor inş trolldür
hadi gogleye anime girl yazioz

Sherlock_Holmes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@Sherlock_Holmes bu neyden bahsediyor ? Hemen bu gizemi çözmelisin ! Böylelikle bir gizemi daha çözmüş olacaksın ne bekliyorsun para filan mı (Sansür sesi.) ?
O bir alman fakat neden Bursa'da yaşıyor anlayamadım, ayrıca
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bilgisini şu mesaja bakarak birlikte inceleyelim.
%90 içine giren 77 pluginden 60 ı alıntı diyorsun yaklaşık
77 pluginin 60'ı %77..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bilgisinin biraz zayıf olduğunu söyleyebilirim.
Fakat Deichor isminin almanyada popüler olduğunu düşünmüyorum..
Ayrıca insanların mesajlarına ve kayıt olma tarihlerine bakaraktan yargıladığı için
@Vienicome konuşuyor biz susuyoruz.
Vaktimin kısıtlı olmasının sebebiyle söyleyeceklerim şimdilik bu kadar.