Merhaba Buralarda Yeniyim

Bluxy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar.Buralarda yeniyim :)
Herkes kendini tanıtabilir mi ?
Yaşım : 13 Kasım'da 16 Oluyorum.
Yer : İzmit
Umarım sizlerle iyi anlaşırız :)

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşa neden bu kadar takılıyor ki bu forum.. Forumdaki saygınlığınızı yazdığınız mesajların kalitesi belirler.. Yaşı büyük olup da saçma sapan yazanlar da var yaşı küçük olup da düzgün yazanda var o yüzden pek yaş olayını takmam..

Zaten sağda solda görürsün beni forumda tanırsın.. :) Anlatmama gerek yok..

Lindsey Stirling seversen grubuma beklerim.. Hemen avatarmın altında.. Tanımıyorsan gruba bakarak bilgi sahibi olabilirsin..
(Amacım Türkiye'deki hayran sayısını arttırmak.. Aslında baya var facebook grubunda ama olsun daha fazla demek Lindsey'in Türkiye'ye gelmesini daha da garantilemek demek..)

Bluxy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşa neden bu kadar takılıyor ki bu forum.. Forumdaki saygınlığınızı yazdığınız mesajların kalitesi belirler.. Yaşı büyük olup da saçma sapan yazanlar da var yaşı küçük olup da düzgün yazanda var o yüzden pek yaş olayını takmam..

Zaten sağda solda görürsün beni forumda tanırsın.. :) Anlatmama gerek yok..

Lindsey Stirling seversen grubuma beklerim.. Hemen avatarmın altında.. Tanımıyorsan gruba bakarak bilgi sahibi olabilirsin..
(Amacım Türkiye'deki hayran sayısını arttırmak.. Aslında baya var facebook grubunda ama olsun daha fazla demek Lindsey'in Türkiye'ye gelmesini daha da garantilemek demek..)
Tamam bakıyorum :)

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Yaşım : Bilinmiyor :D
Yer : Ankaranın Bağları
Yeni Üye Görmek Hoşuma Gidiyor :)

Özellikler : Forumun Tanınmayanı , /FS/ Grubunun Kurucusu

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsmin ne yazmamışsın -_-

Eren Bülbül, İstanbul , 11 ağustos 1999.

• Beğen
Reactions: DIO

Bisa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad: Bilal Kaya
Yas: 15
Yer: Gaziantep Karatas
Ozellikler: Forumun taninmayanlarindanim , teknik modlar ilgimi cekiyor , lapisden nefret ederim ve biraz da cool'um :D