Merhaba Dostlar

Jeregu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamün Aleyküm gençler ben , Jeregu
İsmim Mücahit
Yaşım 16
Oturduğum İl Sakarya
Kendimi tanıtayım

Çok küçüklükten beri hatta ilk çıktığından beri (alpha sürümü dahil) minecraft oynayan birisiyim.
Tabi ki yılların verdiği tecrübeyi sizlerle paylaşmak istediğim için bu forumdayım.
Düzgün telaffuz ve simetri benim için çok önemli adeta bir ciddiyet kaynağı.
Neyse fazla uzatmayalım artık bitireyim. Kısacası bildiğim tüm bilgileri bilmeyen arkadaşlarımızla paylaşmak
isteyen birisiyim. Evet Gençler sizde kendinizi yorumlarda tanıtırsanız sevinirim. İyi geceler

*

NickWilde

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin Mücahit. Ben de senin gibi yeni geldim ama şimdiden çok alıştım. Güzel bir ortamı var buranın umarım seversin. Bu forumda da senin gibi bilmeyenlere yardım edecek insanlar lazım gerçekten. Neyse ben de fazla uzatmayayım. Umarım keyifli vakit geçirirsin. Kuralları da okumayı unutma.

Gereksiz not: Gece demişsin bu arada benim için sabah gibi :( (21:00'da uyandı. uyku düzeniyle boğuşuyor)

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
adım hikmet yaş 23 izmirden genelde forumda yorum yazmam fakat şunu sormak isterim kardeşim neyin tecrübesini paylaşacaksın merak ettim doğrusu

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin.Umarım forumumuzda güzel vakit geçirirsin :) Minecraft bilgisi iyi olanlar için bir quiz önerebilir misin?Çünkü öyle quizler yapmayı çok seviyorum.

Jeregu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
adım hikmet yaş 23 izmirden genelde forumda yorum yazmam fakat şunu sormak isterim kardeşim neyin tecrübesini paylaşacaksın merak ettim doğrusu
Neyin tecrübesi derken insanların takıldığı yerde ben yardım edicem

KoseKoyun

> Koyunun Hası <
En iyi cevaplar
0
Neyin tecrübesi derken insanların takıldığı yerde ben yardım edicem
Hayır öyle demedi, ne ile ilgili nasıl bir tecrüben var dedi. Yani sunucu açıp başarılı/başarısız olmuşsundur, bu senin tecrübendir.

Jeregu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hayır öyle demedi, ne ile ilgili nasıl bir tecrüben var dedi. Yani sunucu açıp başarılı/başarısız olmuşsundur, bu senin tecrübendir.
Minecraft Genelde Sunucu Başarılı . Ama tecrübe derken hertürlü yani survival dahil her türlü yani insanlar hangi konuda takılırsa o konuda

Jeregu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sanırım tecrübenin ne anlama geldiğini bilmiyorsun. Meeeee:koyun:
OMG! Söyledim ya kardeşim server kurdum başarılı oldum o konuda başarılı oldum anlamını sen bilmiyorsun tecrübe edinmek olarak kullanılır ve tecrübe bir şey yaptıktan sonra onun hakkında fikir sahibi olmak demektir.

KoseKoyun

> Koyunun Hası <
En iyi cevaplar
0
OMG! Söyledim ya kardeşim server kurdum başarılı oldum o konuda başarılı oldum anlamını sen bilmiyorsun tecrübe edinmek olarak kullanılır ve tecrübe bir şey yaptıktan sonra onun hakkında fikir sahibi olmak demektir.
Hmmm, o zaman ben hangi konu hakkında takılırsam takılayım senin onda bir tecrüben mi olacak ?

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Hoşgeldin.