Merhaba Forum Gamer Kullanıcıları!

Voxester

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben Voxester ,
Foruma katılmış bulunuyorum. Umarım ki sıcak , güzel sohbetler , eğlenceler ile nam salacağız. Daha önce pek çok forumlarda bulundum. Tecrübemle sabittir. Bir forumda eğlenmek , sırf şu cümleyi "Şu foruma ve sohbetine bayılıyorum" kurabilme kabiliyeti bir forumda varsa , bende orada olurum. Eğlenceli vakitler geçirmemiz dileğim ile. :p-_-

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Oncelikle hosgeldin :lol:
Forum sohbetlerini seviyosan burasi da oldukca guzel :D degisik degisik tipte insanlar var
Umarim dedigin gibi olur iyi forumlar :dost:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin. Umarım aradığın ortamı bulursun. Forum kurallarına göz atmayı unutma.
Sen bi 3 yıl önce bu foruma katılsaydın "Şu foruma ve sohbetine bayılıyorum" sözünü sık sık görürdün.

Voxester

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oncelikle hosgeldin :lol:
Forum sohbetlerini seviyosan burasi da oldukca guzel :D degisik degisik tipte insanlar var
Umarim dedigin gibi olur iyi forumlar :dost:

Hoş geldin. Umarım aradığın ortamı bulursun. Forum kurallarına göz atmayı unutma.
Sen bi 3 yıl önce bu foruma katılsaydın "Şu foruma ve sohbetine bayılıyorum" sözünü sık sık görürdün.

Hoşgeldin şu ilerden sağ dön ordan çay al otur. :cay:

Teşşekürler hepinize ,:cay: çayı aldım ben :)

z0rinizm

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin kanka. Ben z0rinizm ama Zürün olarak bilinirim. Bu forumun veteranlarındanım. Kimseye bulaşma sakın hadi iyi eğlenceler.