Merhaba Forum Gamer !

seyithanonline0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar gamer dünyası! Sanal alemde eskiyim ama şu an terrrrr-temiz YAŞADIĞIM tüm olayları unutarak yeni bir kimlikle sanala başladım.
Yeni işletim sistemi mi de kurdum, hesaplarımı da ayarlıyorum derken yolum buralara düştü. Böyle bi kanalımda var henüz içerik yok (13 07 2020)
https://www.youtube.com/channel/UC_OK-7tSSrzemIgwpnjjnggBakabilirsiniz :)

Eee sizin bi foruma katılma hikayeniz yokmu? :p

:kanka:

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Aramıza hoş geldin @seyithanonline0,
Açıkçası benim öyle ahım şahım bir hikayem yok 2017 zamanı öyle çok canım sıkılıyordu, o zamana kadarda forumlarla alakam hiç yok 0 bilgi yani sonra baktım burası hoşuma gitti buralarda biraz bakınırken bir anda kendimi buralarda buldum :D

Spankly

Play.Agoranw.com
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin dostum burada güzel günler geçirmen dileğiyle.
Ben 2014 de gelmiştim foruma sonra 2017 de bırakmıştım o günden beri nadir girmişimdir forum fazla gelişti o zamanlara göre tabi eskisi gibi bana tat vermiyor ama yinede güzel keşke 2014-2015 gibi zamanlarda gelseydin o zamanlar forum daha aktif daha sıcakkanlı insanlar vardı gözümde :)

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Minecraft sunucusu açmak için pluginler falan ararken buraya kaydolmuştum, devamı çığ gibi zaten :D, aramıza hoş geldin! Nice iyi günler geçirmeni temenni ederim. Herhangi bir şeyde takılırsan özel mesaj atabilirsin :1:

bayoreo

the lord of oreos
En iyi cevaplar
11
konuşacak birileri bulmak için kaydoldum ben 2016'da.

bu arada hoşgeldin

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Eskiden bir Minecraft sunucumuz vardı ve yetkili alımı yapıyorduk. Onun için girmiştim, pek de çekici bir hikaye değil.

Hoş geldin, umarım iyi vakit geçirirsin! İlk bardak benden olsun :cay:

seyithanonline0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eskiden bir Minecraft sunucumuz vardı ve yetkili alımı yapıyorduk. Onun için girmiştim, pek de çekici bir hikaye değil.

Hoş geldin, umarım iyi vakit geçirirsin! İlk bardak benden olsun :cay:
Teşekkür ederim :D
Hoşgeldin dostum burada güzel günler geçirmen dileğiyle.
Ben 2014 de gelmiştim foruma sonra 2017 de bırakmıştım o günden beri nadir girmişimdir forum fazla gelişti o zamanlara göre tabi eskisi gibi bana tat vermiyor ama yinede güzel keşke 2014-2015 gibi zamanlarda gelseydin o zamanlar forum daha aktif daha sıcakkanlı insanlar vardı gözümde :)
keşke :)