Merhaba Forum,Merhaba Yeni Dostlar !

Acemiera

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum !
Ben Keremcan.Daha çok Can diye çağrılıyorum ama :D
Namı değer Acemiera.
Soyadım Yıldız.
15 yaşındayım.İstanbul'da oturuyorum.Burası da hiç çekilmiyor ki bea :D
Umarım iyi anlaşabiliriz.Sevdiğim şeyler şunlardır:
-Film.
-Film.
-Film.
-Ve tabii ki film .-.
Şaka bir yana,evet film izlemeyi gerçekten çok severim.Günümün yaklaşık 3 saatini film izleyerek harcıyorum.
Turşulara bayılırım.Doğru duydunuz.Turşular..Turşu suyu..
Oyunları söylememe gerek yok sanırım.
Boş zamanlarımda creepypasta okumak <3
-Launchpad çalmak.
Sevdiğim şeyler bu kadar değil aslında ama buraya yazsam destan olur :D

Sevmediklerim ise bunlar:
-Çocukça davranan gençler.Çocuklar demiyorum.Onlar zaten çocuk ama çocuk "gibi davranan" 13+ler Çok sinir bozucu .-.
-Yemek yerken karşımdakinin konuşurken yanlışlıkla yüzüme tükürmesi :(
Bu kadar :D
Neredeyse başka hiçbir şeyden rahatsız olmam.Hayata hep pozitif bakmaya çalışırım :D
Foruma geldiğim 10 saniyede tanımaya başladığım insanlar :D
@Iskefiyeli18 @KadirBerk @RedIsBack @_Gibbone_ @TOİ. @RedBuilder

Son düzenleme:
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Tanınmak güzel :(
Hoşgeldin.. Sayfanın alt kısmından erişebileceğin Forum kurallarını okumayı unutma ^^

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin. Hemen alttaki forum kurallarnı okumayı unutma. Kendimi kısaca tanıtayım.

14 yaşındayım adım Gürkan. Burcum İkizler. Ben de İstanbul'da yaşıyorum. Derslerim çok iyi değil. İnsanlarla muhattap olmayı sevmem.
Favori yiyeceğim çikolata, favori içeceğim muzlu süt, en sevmediğim yemek bamya, aburcuburla hayatta kalıyorum.
Vücut yapımdan dolayı ne kadar kilo alsam da sıska gösteriyorum. Boyum 1.80 (2-3 hafta önce uzadı xd). Véletken sarışındım giderek kumrallaşmışım. Kumralım yani. (gerçi bunları niye anlatıyorsam. sanki izdivaç programındayım)

İlgi duyduğum şeyler: İnsan psikolojisi, müzik, anime, yabancı komedi filmler&diziler(HOW I MET YOUR MOTHER <3), daha daha.
Sevdiğim müzik türleri: Dubstep, drumstep, metalstep, nightcore, remix, speedcore, elektro, glitchop, anime openingleri, metal, rock, house.
İnancım Hristiyanlık. Ayrımcılığa sonuna kadar karşıyım. Irkçı değilim ama siyahlardan nefret ediyorum(xd)
Benim gülme emojim ":(" ya da "xD" dir. ":D" gibi şeyleri kullanmam. Ara sıra ":)" kullanırım. O da aşırı ciddi olduğum zaman.
Genellikle oynadığım oyunlar; S4League, S.K.I.L.L., osu!.
Anime manyağıyımdır. En sevdiğim anime türleri ecchi, harem, romantizm, doğaüstü güçler ve okul türleridir. Bazen de héntai.

Herneyse bu kadar bilgi yeter diye düşünüyorum beni giderek daha iyi tanıyabilirsin.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Acemiera

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin. Hemen alttaki forum kurallarnı okumayı unutma. Kendimi kısaca tanıtayım.

14 yaşındayım adım Gürkan. Burcum İkizler. Ben de İstanbul'da yaşıyorum. Derslerim çok iyi değil. İnsanlarla muhattap olmayı sevmem.
Favori yiyeceğim çikolata, favori içeceğim muzlu süt, en sevmediğim yemek bamya, aburcuburla hayatta kalıyorum.
Vücut yapımdan dolayı ne kadar kilo alsam da sıska gösteriyorum. Boyum 1.80 (2-3 hafta önce uzadı xd). Véletken sarışındım giderek kumrallaşmışım. Kumralım yani. (gerçi bunları niye anlatıyorsam. sanki izdivaç programındayım)

İlgi duyduğum şeyler: İnsan psikolojisi, müzik, anime, yabancı komedi filmler&diziler(HOW I MET YOUR MOTHER <3), daha daha.
Sevdiğim müzik türleri: Dubstep, drumstep, metalstep, nightcore, remix, speedcore, elektro, glitchop, anime openingleri, metal, rock, house.
İnancım Hristiyanlık. Ayrımcılığa sonuna kadar karşıyım. Irkçı değilim ama siyahlardan nefret ediyorum(xd)
Benim gülme emojim ":(" ya da "xD" dir. ":D" gibi şeyleri kullanmam. Ara sıra ":)" kullanırım. O da aşırı ciddi olduğum zaman.
Genellikle oynadığım oyunlar; S4League, S.K.I.L.L., osu!.
Anime manyağıyımdır. En sevdiğim anime türleri ecchi, harem, romantizm, doğaüstü güçler ve okul türleridir. Bazen de héntai.

Herneyse bu kadar bilgi yeter diye düşünüyorum beni giderek daha iyi tanıyabilirsin.

Biraz garip bir tipsin ama alışacağız artık :D
Benim sürekli üzgün surat ve .-. koyan sıradan insanlardan olduğumu düşünüyor olmalısın. Mümkünatı yok !
Anlamadım ?