merhaba hub paketiyle ilgili bir soru

ScienlymTc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim bir hub sunucum var sunucu parça parça degil tek parça üzerine 4 oyun kurulu creative skyblock faction ve sg
benim sizden istegim diyelim factiondayken spawnna ışınlanmadan factiona ve factionla ilgili warplara geçiş olmasın diyelim faction için arsa açtım adamlar skyblockdan arsalara gidiyor ordan kum kazıp adayı büyütüyor eger factiondaysada /warp yazdıgında sadice faction warpları gözüksün gidip skyblock warpları gözükmesin

g3ntlem4n

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba, birkaç çözüm yolu düşündüm. Sırasıyla anlatayım.
1) Ana spawn noktası için bir world inşa edin. PerWorldPlugins ile SkyBlock pluginini sadece o dünyadan erişilebilir yapın. Böylece Faction dünyasından SkyBlock'a geçiş yapamazlar. Doğal olarak eldeki eşyaları da aktaramazlar.
2) Dünyaları ayırın, Faction dünyasında SkyBlock yetkisi vermeyin.
3) MV-I gibi sistemlerle her dünyaya ayrı envanter kaydedebilirsiniz. Böylece oyuncular dünyalar arasında tek bir envanter ile dolaşmazlar.
Umarım bir sonuca ulaşabilirsiniz, kolay gelsin.

ScienlymTc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, birkaç çözüm yolu düşündüm. Sırasıyla anlatayım.
1) Ana spawn noktası için bir world inşa edin. PerWorldPlugins ile SkyBlock pluginini sadece o dünyadan erişilebilir yapın. Böylece Faction dünyasından SkyBlock'a geçiş yapamazlar. Doğal olarak eldeki eşyaları da aktaramazlar.
2) Dünyaları ayırın, Faction dünyasında SkyBlock yetkisi vermeyin.
3) MV-I gibi sistemlerle her dünyaya ayrı envanter kaydedebilirsiniz. Böylece oyuncular dünyalar arasında tek bir envanter ile dolaşmazlar.
Umarım bir sonuca ulaşabilirsiniz, kolay gelsin.
skype ekleyebilirmisin müsaitsen aliyilmaz-50 şimdiden teşekkür ederim

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açtığın sunucu "HUB" Veya "Çekirdek" Sunucu değil, öyle bi işe kalkışman bana göre aşırı saçma sadece paran gider o kadar. ilk önce para toparla ve bungeecord kur kendine ayrı ayrı sunucular kur ve öyle HUB Serveri kur. tek bir sunucuya HUB serveri kurmak saçmalıktır