Merhaba Minecraft Türk !

Slecy0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm.
Öncelikle konuya hoş geldiniz ...
Konuyu açmak için birçok sebebim vardı.
İlki ve en önemlisinden başlayalım :

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1-) Forumda yeniyim. Çok önceden forumu kullanıyordum ama pek bir amacım yoktu. Yeni açılan sunuculara giderdim oynardım ileride sunucu kapanırdı xD
Kendimi tanıtmak gerekirse adım Burak. Forum kullanıcı adım nereden geldi diyecekseniz az önce kaydolmadan önce içimden geldi :D
15 yaşındayım. Lise 2 öğrencisiyim. 2000'liyim. Küçümsemek isteyen başka bir yerden küçümseyebilir. Konuyu kirletmeyelim

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2-) Bu kez amacım var... Java öğrenip plugin yazmak ve daha ileride programcılığa başlamak istiyorum. Forumda bu konulardan anlayan bilgili insanlar olduğu için şanslıyım . Öyle değil mi ? xD
Bana bu konuda tavsiyelerinizi ve önerilerinizi yazarsanız mutlu olurum. Öncelikle hangi programlar lazım ? Ne yaparsam öğrenmem için yeterli olur ? gibi sorularıma ve sizin de fazladan bilgilerinizle iyi bir ilerleme kaydedeceğimi düşünüyorum. Başlangıç olarak..
Bu arada sayısal zekam var. Bir kaç yerde okumuştum. Önemliymiş galiba.

3-) Bu Java konusunda İngilizce gerekiyor diye biliyorum ama yine de emin değilim size sorayım. Ne kadar İngilizce gerekiyor ? İngilizcem pek iyi değil.. Yani ben öyle düşünüyorum. İngilizce seviyemin ne kadar olduğunu nasıl öğrenebilirim bir fikrim yok. Bu soru hakkında da cevaplarınızı bekliyorum.
Bir kaç arkadaş İngilizcem az olduğu için hevesimi kırdı ama yine de olsun. Ben inanıyorum.

4-)Okuldan dolayı çok fazla bilgisayar başında olamıyorum. Forumu ve cevaplarınızı genelde telefondan takip edeceğim. İngilizcemi bu süre zarfında iyileştirebilirim gibi geliyor. Telefondan yapabileceğim bir şey varsa bu konudan da bahsedebilirsiniz.(Kodlama vs hakkında öğrenebileceğim.)
Sorularımı lütfen güzel cevaplar ile destekleyiniz. Herkes için konuşmuyorum ama saçmalayan insanlar olabilir. Lütfen saçmalayacak birisi var ise konudan çıksın.Bu kadar hevesime ve soruma rağmen 'hiç yapma'İngilizcen kötüyse olmaz' gibi cevaplar vermeyiniz. İngilizce çok şart ise öğrenirim. Yapacak bir şey yok.
Konunun hepsini okudunuz mu bilemem ama yine de teşekkür ederim :)

Konuyu baştan okudum ama yazım hatalarım, anlatım bozukluklarım ar ise özür dilerim.
Benden de epey iyi yazar olurmuş ha ,ne yazdım bee ! Bende şaşırdım.
Konu yeri yanlış olabilir. Dediğim gibi forumda yeniyim.

(Bu kadar yazmaya erinmedin mi gibi sorularınız var ise erinmedim çünkü başarmak istiyorum :) )
İYİ FORUMLAR FORUM HALKI!

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
sevdiğim kıza böyle detaylı mesaj atmadım ne yaptın kardeş böyle :D
hoşgeldin
emojileri silersen çok daha güzel bi konu olur :D

Slecy0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hoşgeldin
Hoşbulduk Kovalski. Sileyim azıcık yorumlarda gülerim :) Konuyu açar açmaz cevap attın. Okumadığın ne kadar belli xD

BuzzyRai

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hoşgeldin
ben sevdiğim kıza hic mesaj atmadım ona bakılırsa :D
Hoşgeldinde Birisi Yeni Gelince Once bi Selamün Aleyküm der kardeş :D sen dırek Girmişin konuya :D

Slecy0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben sevdiğim kıza hic mesaj atmadım ona bakılırsa :D
Hoşgeldinde Birisi Yeni Gelince Once bi Selamün Aleyküm der kardeş :D sen dırek Girmişin konuya :D
Hemen ekliyorum :p

Merhaba,
Aramıza hoşgeldin ancak;
  • Konu açmadan önce uygun yeri belirlemek için forumların yanında ki açıklamaları okuyabilirsin, bu seferlik doğru bölüme taşıdım. :)
  • Lütfen bu kuralları oku, daha sonra pişman olma! :)
  • https://forum.gamer.com.tr/pages/kurallar/
İyi forumlar!
Bilgi için teşekkürler. Okudum ama olmayınca olmuyor :(

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Foruma ve aramıza hoş geldin kardeşim umarım ilerde çok iyi işler başarırsın.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin.
But i don't use that. - Seve seve kullanmazsan.. Öğrene öğrene kullanıcaksın, diyorlar onların yalancısıyım.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Hoşgeldin. Ben direk java konusuna girmek istiyorum. Java yazmak için ne çok fazla ingilizce, ne de çok fazla
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gerekecektir. Ben sayısal olduğumu düşünüyorum ancak ingilizceyi daha iyi biliyorum. Her neyse benim bilgilerimi daha fazla açığa çıkarmayalım :D Şöyle ki, "on join" gibi küçücük ingiliççe kelimeleri bilmen sana yetecektir. Google translate kullanabilirsin. Gözlemlerime göre eskisine göre daha iyi bir çeviri yeteneğine sahip o site. Bende javaya yeni başladım ancak takıldığın bir yer olursa bana sorabilirsin :)

Son olarak, anime is my life!1bir!!1bir

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ojgeldin ben buraların sahibi imam diye geçerim ekran kartını 120 dereceye getirdim tek başarım budur adamsın

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İyi bir programcı olmanın temeli algoritmadır. Unutma programlama mantık işidir, saf bilgi yoğunluyla çözüm üretmeye çalışılan bazı bilim dalları gibi değildir. Algoritma yeteneğini geliştirmek için de bol bol kod yazıp denemeler yapman gerekir. Yani anlayacağın işin sırrı pratik yapmak. Pratik yapa yapa mantık kurma yeteneğinin artacağını görürsün. Başka bir sırrı yok bu işin. Bol bol kod yaz.