swatkahkad
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Serverime Giriş yapınca yeni bir acemi katıldı [MC Raid yazısını düzeltmek istiyorum pluginin adı nedir acaba ?
announce-format:
custom-join-message:
custom-quit-message:
sadece [MC Raid] yazısını düzelticeğiz ama full none yazıyor napabilirizEssentials configi açıp;
ilgili kısmı isteğe göre düzenleyin. Diğer giriş çıkış mesajlarını da düzenlemek isterseniz;Kod:announce-format:
yine aynı şekilde ilgili kısımları düzenleyin.Kod:custom-join-message: custom-quit-message:
announce kısmının yukarısında,'in altında MC Raid yazısı var mı?![]()
announce kısmının yukarısında, newbies'in altında MC Raid yazısı var mı?
özel mesaj olarak atıldıPlugin listesi ve skriptlerinizi atabilir misin?
Tapatalk kullanarak bir karadeliğin içinden gönderildi [emoji23]
Player_First_Join:
SağolunKonu sahibi özelden pluginleri attı. Problem DeathMessages plugininden kaynaklanmakta.
"DeathMessages'in config dosyasını" açtığınızda;
ilgili kısmı düzenlerseniz problem düzelecektir, iyi günler.Kod:Player_First_Join:
Telefondan baktımKonu sahibi özelden pluginleri attı. Problem DeathMessages plugininden kaynaklanmakta.
ilgili kısmı düzenlerseniz problem düzelecektir, iyi günler.Kod:Player_First_Join:
### On Player FIRST Join Message:
Player_First_Join: '&7[&fMC&4Raid&7] &6Sunucumuza yeni bir &3Acemi &6Katildi hosgeldin &e[&8%player&e]'
Telefondan baktımKonu sahibi özelden pluginleri attı. Problem DeathMessages plugininden kaynaklanmakta.
### On Player FIRST Join Message:
Player_First_Join: '&7[&fMC&4Raid&7] &6Sunucumuza yeni bir &3Acemi &6Katildi hosgeldin &e[&8%player&e]'
Tamam oradaki MC Raid yazısını silin veya isteğe göre düzenleyin.Sağolunokuldan gelince deniyeceğim
Telefondan baktım
JavaScript:### On Player FIRST Join Message: Player_First_Join: '&7[&fMC&4Raid&7] &6Sunucumuza yeni bir &3Acemi &6Katildi hosgeldin &e[&8%player&e]'
Telefondan baktım
Kod:### On Player FIRST Join Message: Player_First_Join: '&7[&fMC&4Raid&7] &6Sunucumuza yeni bir &3Acemi &6Katildi hosgeldin &e[&8%player&e]'