Merhaba

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Merhaba gençlik :) ben çoğunuzun tanımadığı berbat inşaatçı Midoss namı değer mineqolikx (mineqolik'ten çalmıştım :D ) sonra herkes beni o sanınca isim değişirdim

Ismin hikayesi:

Düşündürken gözüm kitaplığa takıldı ve.Midos kartalı'nın gözleri isimli bir kitap gördüm :) ismim oradan geliyor

15 yaşında okumayı ve hayal kurmayı seven , kızların yanında tedirgin olan yardım sever biriyimdir bir kaç kişi hariç kimsenin kötülüğünü istemem katı Atatürkçüyüm dini ve milli değerlere hakaret edenlerden nefret ederim çünkü herkesin inancına saygı diyulması gerektiğini düşünüyorum

Şimdi konunun amacı şu 2 yıldır buradayım ve benim hakkımda ne düşünüyorsunuz?

• Beğen
Reactions: DIO

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam kendini tanıtmış yaa. :D

Midoss severim seni Çok iyi yüreklisindir ^^

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Merhaba Ben Kemal , Herkes Sever beni yardımseverimdir.
Kokoreç yemeyi pıcah sallamayı ve anime izlemeyi severim özel üni okuyorum.
Uydurma lo hepimiz 8. Sınıf olduğunu biliyoruz ama seni herkesin sevdiği doğru :) modken herkese yakın davranıyordun çünkü :) bu arada lise sınavların (yeni adı her neyse) nasıl geçti

Trenden Tapatalk ile gönderildi - Trenleri severim ._.

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben Kemal , Herkes Sever beni yardımseverimdir.
Kokoreç yemeyi pıcah sallamayı ve anime izlemeyi severim özel üni okuyorum.
herkes seni tanımıyor örneğin :
geçen japonyaya gittim Bylike77 Motherf***ers diye bağırdım belediyeye küfür ediyorum sandılar hapisde 2 gün kaldım O.o

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben Ahmet! :)

- Crafted ismini Craft_Man'dan alıntı yaptım çaktırmayın :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
herkes seni tanımıyor örneğin :
geçen japonyaya gittim Bylike77 Motherf***ers diye bağırdım belediyeye küfür ediyorum sandılar hapisde 2 gün kaldım O.o
Benim Anneme Küfür ediyorsun , ve Japonya ' da Türkiye'de olsaydın da seni bi güzel...
.[DOUBLEPOST=1399031009,1399030948][/DOUBLEPOST]
Uydurma lo hepimiz 8. Sınıf olduğunu biliyoruz ama seni herkesin sevdiği doğru :) modken herkese yakın davranıyordun çünkü :) bu arada lise sınavların (yeni adı her neyse) nasıl geçti

Trenden Tapatalk ile gönderildi - Trenleri severim ._.
Sen birdaha benimle konusma !

Son düzenleme: