Merhabalar. Ben HidesaburaUeno, Eskilerin Bildiği Üzere WitherMan. Hesabımı Kalıcı Olarak Sildirmiştim Fakat Bazı Geri Zekalılar Yüzünden, Sırf Kendimi WitherMan Olarak Kanıtlayabilmek İçin Tekrar Kaydoldum. Lafım Kısadır, Bu Konuyu Açtıktan Sonra Bu Hesaba Hiçbir Şekilde Girmeyecek, Yorumlara Cevap VERMEYECEĞİM. Ruh Halime Göre Yorumları @HidesaburaUeno ile Cevaplayabilirim. Ki Öyle bir şey Düşünmüyorum. Sevdiklerim ve Saydıklarımı Aşağıdaki Listeye Ekliyorum. Bunun Dışında Bulunanlar Kati Surette Bu Konuya Cevap YAZMASINLAR ! Bakın Sırf Sizler İçin Yeni E-Mail Açtım, Foruma Kaydoldum ve Bu Konuyu Açıyorum. Haddini Aşan Bazı Dangalaklar (ki kendilerini biliyorlar) Sebebiyle Buraya Bunları Uzuun Uzun Yazıyorum.
NOT : Liste Daha Sonra Güncellenecektir.
NOT2 : Yazılarımı Büyük ve Renkli Yazarak "Cool" Olmaya Çalıştığımı İddia Edenlere Burdan Selam Olsun
- İlk Olarak Sakın " Neden HidesaburaUeno İle Açmadın Bu Konuyu ?" Demeyin. Konuyu Tamamen Okuyanlar Zaten Anlayacaklardır.
- 2.Olarak Pofilime Girişleri Tamamen Kapattım. Bana Hiçbir Şekilde Ulaşamayacaksınız. Varsa Bir Hesabım Skype Adresim belali_abi'den Bana Ulaşabilirsiniz.
- Muhde Kardeşim Profilime Herhangi Bir Şekilde Girersen "Hort !" Gibi Saçma Mesajlar Yazmamanı Rica Ederim.
- EndermanSteve'e Laf Edenler Ve Onu Sevmeyenler Beni de Sevmesinler Çünkü ARTIK ÇOK DEĞİŞTİM !
- Dediğim Gibi HidesaburaUeno'nun Ben Olduğuma İnanmayanlara Buradan Açık Açık Söylüyorum HidesaburaUeno Benim Hesabımdır Hala Senin Değil Diyorsanız Karşıma Çıkmayın.
- Şimdi Forumdaki Sevdiğim Kişileri Yazıyorum Listede Adı Olmayanlar KESİNLİKLE KONUYA YORUM YAZMASINLAR Ama Beni Tanıyanlar (TheProfessional, JusticeWhip Gibi) Yorum Yapabilirler.
- EndermenSteve
- Vienicome
- JusticeWhip
- Canyo
- 98amlegend98 (nickini tam aklımda tutamadım)
- ShouldToBe
- Xkrules12
- Admicos
- craft_man
- BONANZA
- BT_GoD
NOT : Liste Daha Sonra Güncellenecektir.
NOT2 : Yazılarımı Büyük ve Renkli Yazarak "Cool" Olmaya Çalıştığımı İddia Edenlere Burdan Selam Olsun