Merhaba

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim. Dolaşırken baktım yeni gelenler filan kendilerini tanıtıyorlar, bende tanıtıyım dedim.
Adım Ömer Yaşım 16 lise 3'e gidiyorum.

Sevdiğim şeyler:
-Anime izlemek(Zero no tsukami) ayrıca daha yeni başladım ve sevmeye başladım.
-parkour yapmak
-film izlemek(özellikle alt yazılı)
-Minecraft build yapmak
-spor yapmak
-kitap okumak
-telefonda konuşmak :D

Sevmediğim şeyler:
-Kendimden küçüklerin büyükmüş gibi davranması.
-Egosu büyük insanlar
-Kendisi olmayan insanlar(Fake hesap kullananlar)
-Küfür(eskiden bende çok ederdim)
-Fazla Uyumak(tembellik gibime gelir)

Ayrıca minecraft'da en çok takıldığım sunucu mineplex'dir gelirseniz adım Victsmoria

kısacası böyle yakında daha iyi tanışmamız dileğiyle.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ooo aramız da bayağı bir benzerlik var foruma hoş geldin dostum. ^_^
Bak bu da kemal abimiz = @Tratsel
Aynı yaştayız bu arada.Ben Emre.

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Animeyi Bende Severim Kardeşimle Beraber İzleriz Örnek: En Son One Piece İzledik Zoro Geride Kalıp Taştan Adamla Savaşacaktı :D

Sevmediğin Şeylerde Sanalda Fake Hesapla Takılırım Bu Uyuşmamış Bak İşte Hatta Juvia Chan Diye Geçinirim :D

Bakınız: fb/juvia.chan38 Ama Fazlada Sahte Değilimdir Adım filan Bellidir :lol:
[DOUBLEPOST=1416500754,1416500718][/DOUBLEPOST]HOŞGELDİN

Anlaşırsak sıkıntı olmaz onları salla :D[DOUBLEPOST=1416500971][/DOUBLEPOST]
Ne tür müzikler seversin? Cosplayer'ları sever misin? Hangi oyunları seversin? :D
Çogunlukla dubstep dinlerimi Enhar güreşçiyi takip ederim cosplayerlerden, Cod vaz geçilmezimdir. Senin ?

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlaşırsak sıkıntı olmaz onları salla :D[DOUBLEPOST=1416500971][/DOUBLEPOST]
Çogunlukla dubstep dinlerimi Enhar güreşçiyi takip ederim cosplayerlerden, Cod vaz geçilmezimdir. Senin ?
Ben Valla hep bayan Cosplayer'ları takip ederim :p ve hepsi de Asyalı :p avatarımdan da anlaşılıyordur zaten.
Eğer istersen bir kaç tanesinin sana face book sayfasını veririm.
Ben DaftPunk - Rock/Metal - Techno/Electro/DubStep falan fark etmez benim için hepsini severim ve genel de de oyun müzikleri dinlerim onlar benim favorilerimdir çok severim oyun müziklerini.
TF2 ve LOL oynamaktan zevk alıyorum ve sürekli olarak oynuyorum.

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben Valla hep bayan Cosplayer'ları takip ederim :p ve hepsi de Asyalı :p avatarımdan da anlaşılıyordur zaten.
Eğer istersen bir kaç tanesinin sana face book sayfasını veririm.
Ben DaftPunk - Rock/Metal - Techno/Electro/DubStep falan fark etmez benim için hepsini severim ve genel de de oyun müzikleri dinlerim onlar benim favorilerimdir çok severim oyun müziklerini.
TF2 ve LOL oynamaktan zevk alıyorum ve sürekli olarak oynuyorum.
Mesaj olarak atarsan sevinirim face sayfalarını :) not: Lol'den nefret ederim :D

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesaj olarak atarsan sevinirim face sayfalarını :) not: Lol'den nefret ederim :D
Özel mesaj yolu ile atarım malum forum da etraf ruh hastalarıyla dolu ne görseler rapor eden takıntılılar gibi şimdi ben bir atsam bu bayanın açık bir fotosuna rastlasalar hem takip ederler hem saatlerce bayanın sayfasında gezerler + bayanı rahatsız bile derler ve üstüne üstlük beni cinsel içerik paylaşma gibi saçma bir şey ile rapor ede bilirler.

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Özel mesaj yolu ile atarım malum forum da etraf ruh hastalarıyla dolu ne görseler rapor eden takıntılılar gibi şimdi ben bir atsam bu bayanın açık bir fotosuna rastlasalar hem takip ederler hem saatlerce bayanın sayfasında gezerler + bayanı rahatsız bile derler ve üstüne üstlük beni cinsel içerik paylaşma gibi saçma bir şey ile rapor ede bilirler.
İşte öyle insanlar kendilerini forumda yetkili sanıyorlar yetkililerin yapması gereken işi onlar yapıyor ve adamlar böyle yaptıkça kendilerini diğer forum üyelerinden üstün sanıyorlar ve EGO :D

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin.
Umarım forumu beğenir,
Kurallara uyar,
Arkadaşlıklar edinirsin,
3 yaş büyüksün >:D