- En iyi cevaplar
- 0
İlk önce furryci diye bir şey yok direk furry deniyor sevenlereNe yazacağımı 10 dakika boyunca düşünmek*Furryciysen eşcinselde olman gerekir değilmi*
Yani mantıken*
İkincisi furry olmakla eşcinselliğin ne alakası var
İlk önce furryci diye bir şey yok direk furry deniyor sevenlereNe yazacağımı 10 dakika boyunca düşünmek*Furryciysen eşcinselde olman gerekir değilmi*
Yani mantıken*
Furry de 5 harf var naynay da ise 6Yada başka bir şey![]()
Artık tebessüm bile ettirmiyor dövesim geliyor seni. Eskidi artık.Furry de 5 harf var naynay da ise 6
6-5=1
sen bu mesajı 2.sayfaya yazmışsın.
1+2=3
İllüminatinin üçgeninde 3 kenar var
illümaniti = Furry confirmed
Çünküsü sen gaysın ve furry i hep senden ögrendik ^^[DOUBLEPOST=1426622359,1426622325][/DOUBLEPOST]İlk önce furryci diye bir şey yok direk furry deniyor sevenlere
İkincisi furry olmakla eşcinselliğin ne alakası var![]()
Tamam abi özür dilerim abiArtık tebessüm bile ettirmiyor dövesim geliyor seni. Eskidi artık.
Benden öğrendinizde bilmeden sallamak yerine azcık soraydınızÇünküsü sen gaysın ve furry i hep senden ögrendik ^^[DOUBLEPOST=1426622359,1426622325][/DOUBLEPOST]
Tamam abi özür dilerim abi
Yiff ney açıhla bana .__.İlk önce furryci diye bir şey yok direk furry deniyor sevenlere
Açık alandayız plsYiff ney açıhla bana .__.
Hamaçü açıyırım dur ._.Açık alandayız pls![]()
Dude its my nick plzBu foruma geldiğimden beri cinselliğim bozuldu la... Muhabbetler efsane.
Foruma hoş geldin. Ben Rayandu. The Best of the Forum
Blmm .s Her gördüğüm furry(ci) eşcinsel olunca öyle bir önyargı oluştu bende*[DOUBLEPOST=1426677688,1426677611][/DOUBLEPOST]İlk önce furryci diye bir şey yok direk furry deniyor sevenlere
Biraz daha zorlasan bi dövmediğin kaldı diyecektim ama olmaz şimdiNe alaka yav niye uyduruyorsunuz bilip bilmemen doğada bütün hayvanlar gay olsa et yiyebilir miydin az mantıklı düşün ya. Gay olmak ile furry olmayı nasıl bağdaştırdın merak ediyorum @Polkakorowakurwa
OlabilirBlmm .s Her gördüğüm furry(ci) eşcinsel olunca öyle bir önyargı oluştu bende*[DOUBLEPOST=1426677688,1426677611][/DOUBLEPOST]
Biraz daha zorlasan bi dövmediğin kaldı diyecektim ama olmaz şimdi![]()
Adam doğruca girerim trip mrip dinlemem dedi resmen .-.Aslında kendimi egoist olarak görmüyorum. Savaşlarda güçlüyüm fakat Egom, B planı
O cinsellik bilgisi olarak biraz cahilim fakat ben anlamam biseksüel falan işimi bilirim cinsellik sırasında o bana yeter.
Neyse konu iğrençleşmeye başladı sanırsam.