Merhaba

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar benim adım Yağız soyadım Yalçın. Kendimden bahsetmem gerekirse Pertevniyal Lisesinde 3. sınıftayım hobilerim spor yapmak ve yazılımla uğraşmak. Yazılımla uğraşmak demişken uğraştığım yazılım dilleri Java, C#, Lua, Python, D ile uğraşıyorum tabi ki hepsinde uzman değilim hani C# ve Java'yı baya biliyorumdur fakat onlar ile yazdığım programı C++ ile yazamam neyse hikayeme devam edeyim. Bazılarınız elbet biliyordur Türkiye'de bir Java komünitesi yok veyahut ben bulamadım. Java ile yapılmış programlar, oyunların olduğu forumlara baktım ve Minecraft isimli oyun cidden ilgimi çekti başka adam akıllı komünite yoktu Türk olarak da bu forumu buldum. Bu forumdan bir kaç kişinin bu işlerle ilgilendiğini üye olmadan önce görmüştüm, Java pek profesyonel olduğum bir dil değil fakat üniversitede bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum, bu bölüme girmek isteyen arkadaşlarım hatta giren arkadaşlarım var onlara sorduğumda Java ve PHP'nin iki şart dil olduğunu söylediler fakat Java bilgim az, PHP bilgim ise sadece syntax ve bir kaç döngüden ibaret. Bir başka sevdiğim şey olarak anime izlemenin özellikle One Piece'in bir hayranıyım ve güncel olarak takip ettiğim bir anime, onun dışında 20-30 tane bilindik animeler izlemişliğim var. Müzik olarak Nightcore ve Rock ve Dubstep'i çok severim en sevdiğim grup olarak Duman'ı örnek verebilirim. Minecraft'ı sadece şöyle bir bakmak için oynadım hani neredeyse hiçbir bilgim yok Crafting Recipe'ları bile aklımda zor tutuyorum, gerektiği zaman onlar hakkında da yardıma ihtiyacım olabilir :D neyse ben buyum lütfen sizde kendinizi tanıtın. Şimdiden hoş bulduk ^^​

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
İlginc bir sekilde karahan agabeyi andiriyor. O da duman sever. Net olamasa da rock sever diye bilirim. Java bilir. Php az bilir cok bilir olayina girmek istemiyorum, bir de c# ve python a girismisti. E cogu tutuyor. Ayni okulda falan mi okuyorsunuz :(

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Merhaba- Foruma hoşgeldin. Ben Muhammed :3
O nasıl bir lise ismi yahu? Hiç duymadım. Nerede acaba .-.
Anime severim.Severim. SEVERİM. Hentaü daha çok severim tabi :3 Benim de 92 tane izlemiş olduğum vardı. İstersen öneri verebilirim. Bu arada One Piece'de güncel misin :3
Nightcore <3 Dupstep <3 Rock <3 Türkçe müzik sevmem. Ama Duman biraz severim. 300'lük Nightcore arşivim var ondan da öneri alabilirsin.
Minecraft öğrenmek istiyorsan ve daha da iyisi öğrenirken bir de Java geliştirmek istiyorsan Forumda birçok Plugin *Skript de olabilir* yazan arkadaşımız var, onlardan bilgi alabilirsin.
Umarım iyi anlaşırız :3

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlginc bir sekilde karahan agabeyi andiriyor. O da duman sever. Net olamasa da rock sever diye bilirim. Java bilir. Php az bilir cok bilir olayina girmek istemiyorum, bir de c# ve python a girismisti. E cogu tutuyor. Ayni okulda falan mi okuyorsunuz :(
Hoş bulduk, kendisiyle tanışmak isterim Java'dan anlıyorsa forumda biraz aradım fakat çok uzman birilerini göremedim gene İngiliz forumlarında mı çürüyeceğim :'( Ben Fatih'te Pertevniyal lisesinde okuyorum kendisi oradaysa tanışmak isterim fakat 3 yıldır aynı okuldayım ve Karahan diye birine rastlamadım sanmıyorum aynı okulda olduğumuzu, Skype'ını verebilir misin acaba bir program yazmaya çalışıyorum da müsaitse yardımını isteyecektim :D

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba- Foruma hoşgeldin. Ben Muhammed :3
O nasıl bir lise ismi yahu? Hiç duymadım. Nerede acaba .-.
Anime severim.Severim. SEVERİM. Hentaü daha çok severim tabi :3 Benim de 92 tane izlemiş olduğum vardı. İstersen öneri verebilirim. Bu arada One Piece'de güncel misin :3
Minecraft öğrenmek istiyorsan ve daha da iyisi öğrenirken bir de Java geliştirmek istiyorsan Forumda birçok Plugin *Skript de olabilir* yazan arkadaşımız var, onlardan bilgi alabilirsin.
Umarım iyi anlaşırız :3
Evet, One Piece'de güncelim, adını duymamana şaşırdım Fatih'te okuyorum, hoş bulduk Muhammed fakat "******" ne yazık ki pek sevdiğim bir şey değil :'([DOUBLEPOST=1427128833,1427128799][/DOUBLEPOST]
Foruma hoşgeldin. Umarım iyi geçiniriz! :)
Hoş bulduk, umarım ^^

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Hoş bulduk, kendisiyle tanışmak isterim Java'dan anlıyorsa forumda biraz aradım fakat çok uzman birilerini göremedim gene İngiliz forumlarında mı çürüyeceğim :'( Ben Fatih'te Pertevniyal lisesinde okuyorum kendisi oradaysa tanışmak isterim fakat 3 yıldır aynı okuldayım ve Karahan diye birine rastlamadım sanmıyorum aynı okulda olduğumuzu, Skype'ını verebilir misin acaba bir program yazmaya çalışıyorum da müsaitse yardımını isteyecektim :D
Karahan.buhan79 idi sanirim. Yine de bazi seylerden suphelenmiyor degilim :/

Miyooo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin yağız , ben pınar . umarım forumda iyi vakit geçirirsin

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin yağız , ben pınar . umarım forumda iyi vakit geçirirsin
Hoş bulduk Pınar, aynı şekilde, bende iyi vakit geçirmeyi umuyorum ^^
Karahan.buhan79 idi sanirim. Yine de bazi seylerden suphelenmiyor degilim :/
Galiba sizde anlıyorsunuz bir kaç mesajınıza baktım, acaba Skype ekleyebilir misiniz, kendisini ekledim yanıt bekliyorum;
live:yagizyalcin1999

Son düzenleme:

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin ben naynay(yıllardır değişmez*) çok detaya girmiyorum özet geçecek olursam sana göre forumdaki en tuhaf kişi yada tam bir psikolog olabilirim ama genelde ilki oluyor tanıştığım kişilerde :(
Niye tuhaf olduğumu zamanla kendin görürsün ve genelde türkçeyi çok hunharca katlederim :(
Ek olarak hardcore, speedcore, extratone, breakcore vb. türler + onların alt dallarını dinlerim müzik olarak :(

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin ben naynay(yıllardır değişmez*) çok detaya girmiyorum özet geçecek olursam sana göre forumdaki en tuhaf kişi yada tam bir psikolog olabilirim ama genelde ilki oluyor tanıştığım kişilerde :(
Niye tuhaf olduğumu zamanla kendin görürsün ve genelde türkçeyi çok hunharca katlederim :(
Ek olarak hardcore, speedcore, extratone, breakcore vb. türler + onların alt dallarını dinlerim müzik olarak :(
Hoş bulduk naynay :D