ZereftheBlackMage
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
<-------Bu da mı furry şimdi?Furry insanımsı bi hayvan gibi bir şey sanırım. En iyi @Iskefiyeli18 ve @Polkakorowakurwa onları bilir. Bu arada foruma hoşgledin, umarım iyi vakit geçirirsin![]()
<-------Bu da mı furry şimdi?Furry insanımsı bi hayvan gibi bir şey sanırım. En iyi @Iskefiyeli18 ve @Polkakorowakurwa onları bilir. Bu arada foruma hoşgledin, umarım iyi vakit geçirirsin![]()
Hayır , o furry değil.<-------Bu da mı furry şimdi?
Çocuk sen ne ayaksın lan ? Kime atarlanıyorsun herkese baban mı doğurdu seni çocuğum? Haddini bilSenin anneni şey ettiğimden sonra karamsarlaştın galiba
bir şey olmıycak evlat bu günlük bligisayar yeter yat zıbarBilmiyorum ne olcak şimdi?
Burada gelmiş düzgünce konu açıyorum. Sen gelmiş küfredip yaşını gösteriyorsun. Zaten bir gıdım şerefinin olmadığını yazdıklarından anlayabiliyoruz.Senin anneni şey ettiğimden sonra karamsarlaştın galiba
Eminim @98IamLegend98 in yan hesaplarından biri daha. Görmezden gel boş ver.[DOUBLEPOST=1430945114,1430944915][/DOUBLEPOST]bir şey olmıycak evlat bu günlük bligisayar yeter yat zıbar
Onu ve ona benzerleri kara listene alırsan rahatlarsın. Kendi kendilerine öterler.Burada gelmiş düzgünce konu açıyorum. Sen gelmiş küfredip yaşını gösteriyorsun. Zaten bir gıdım şerefinin olmadığını yazdıklarından anlayabiliyoruz.
Bilgi için saol dostumEminim @98IamLegend98 in yan hesaplarından biri daha. Görmezden gel boş ver.[DOUBLEPOST=1430945114,1430944915][/DOUBLEPOST]
Onu ve ona benzerleri kara listene alırsan rahatlarsın. Kendi kendilerine öterler.
-z0rin