Merhaba.

agent_girl34

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba... :)

Mınecraft Oynayan bir kızım. :D Adım Doğa Dogi diyebilirsiniz bana :D MJ'yi çok severim.Fransa'da yaşıyorum.Aslen İstanbul'luyum.Bazen Pes bile oynarım. :D 4 Köpeğim var.Muzik dinlemeyi çok severim.Sevgilim var.Bir aralar sadece Minecraft ile geçiriyordum tüm günümü.Ama Yani oda çok güzel. :D GS'liyim.Ne Olursan Ol Gel. .D Fenerli olsanda gel. :D Bazen delilik yapıp Smackdown oynarım. :DHerkes'e salamlar sosisler.! :)

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba,hoş geldin forumumuza ne zaman istersen yardımcı olabilirim.

Nedense herkes GALATASARAY'lı ve ben ultraslan'ın içindeyim.:):D

KiLLeR_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba başlığı yanlış koymuşsun :D Gerçi ben de yanlış yapmıştım.Neyse benden çok kısa bir zaman sonra gelmiş olsan da aramıza hoş geldin :D

agent_girl34

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ehehehe.. :D Başlığı sanırım yanlıi koymuş olabilirim. :D Benimde abim ultraslanda sevgilimde :D Doğal olarakda bende koyu gsli oluyorum

KiLLeR_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu fransızlar ezik diyolar meydanda hiç çocuk yok diyolar bu eziklerin tuvaletten haberi bile yok diyolar doğru mu ?

Jackz06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Düşünmeye çalıştım bu özelliklere sahip kız genelde tuhaf olur Sen öyle misin ? :D :)

KiLLeR_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence normal insan özelliklerine sahip bir kız öteki kızlar çok sıkıcı oluyo.Bizim okuldaki kızlar hayatlarını renkli kalem ve yavru köpeklere küfretmek ile geçiriyo.Böyle insan mı olur Allah aşkına? İnsan dediğin bilgisayarın karşısına oturur açar mc yi pes'i fifayi cod serisini assassins creed oyunlarını skyrim dünyasını,dalar dishonered in,battlefield serisinin eğlencesine de biraz kafa bulur (evet hepsini oynadım ve bitirdim üstelik bunlar aklıma gelenlerin yarısından bile az :D )