____
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba!
Ben foruma yeni geldim.
Redstone'u ve Command Block'u severim.
Forumda dolaştım ve şu kişileri buldum;
@KomutUstası Ben foruma yeni geldim.
Redstone'u ve Command Block'u severim.
Forumda dolaştım ve şu kişileri buldum;
@efe2002ozyay
Umarım bu kişiler ile iyi vakitler geçiririz!
̵̵̩̪̪̗̲͉̫̫̣̦̯̳̇̋̏͗ͩ͒̃͗̈́͛̚͡ͅ ̧ͪͧͨ̓ͨͮ̀ͫ͊̓ͤͨ̿ͩ̾̋ͥ̚͟͢͠҉͔̮̠͓ ̷̧̢̛̟͉̟͚̝̜͖͕̞̇̄̇͂͐̂̿̕ ̨͓̖̝̲͈̿͐̌͊ͫ̇̓ͫͯ̕ ̡̝͙̱̳̅͒͆̽ͬͫ̈́̚̚͞ ̷̡̡̫̤̠̘͚̎̍̿ͮͫ̅̔̚͘͞ ̵̸̜̱͙̺̬͇̖̘̠̫̳͚͙̝̥̩̣̝̍̓̏͒ͣ̀̑ͦ̈̌ͤ́͠ͅ ̃ͩ̓̈́ͩͣͦ͛̔̀͛͒҉̥̤̭͎̬͙͕̠͖̱̬͢ ̸͆̆̄ͬ͊̋ͥͥ҉̺̗̱͉̳͎̭͙̙̰͈͕̪̯̠͚̠̗ ̡̧͑͆͗͂̔̀͝͏͔̺̣̪̱͈̺̭̺̫̰̼̘̪ ̧̛̗̠̳̼̟̪̟̠̯̠ͨ̽ͩ̂̅̐̒̈ͯ͑ͬͪͤ̇̎̊̈́͝ ̸̭̞̫̜̟͐̐ͨ͛̏̽ͭͦ͒́͗̿ͭ͆ͭͬ͐͞͡ ̵̣͚͔͙̬͓̗͈̜̞̬̯͚͈̭͕̦͓ͯͪ̒͑̉͜͠ ̡̧̻̳̞͎̬̜͖ͥ̃ͣ̐̀͗̇̃̀͌͂͑ͧͪ͘͝ͅ ̨͐̅ͧ͊ͥ̃ͪ͂ͨ́̇̂͏̙̥̳̞̠͚͈̦̦̯͔͖͔̤̪̼ ̳̥͇̹̻̘͐̿̉̅̀͠͝ ̢ͣͤ͂̎͟͝҉̩̰̝͈̟͈̼̟̳̟̻̥̖͎̗̫͈̬͠ ̸̨̰̲̘͓ͦ̈̇̄̕ ͋͌̅̅̈̍͒ͮ̓̋͂̉ͥ̽́̽̊͝҉̢͓̞̭͇̘͎̠͖̩̩̜̺̞̰̭̀͜ ̬̩̪̞̗̾̈̒͆̾͗̀͘ ̢̡̼̞̦̥̰̲̻͇̐ͩͩ̽ͮͦ̇ͫ͌ͯ͗̚͢͝ ͎̼̻̖͈̰͖̪̺̩̪̻͚̬͚̹̩͂ͤͯͤͪͣ͐͆͒ͣͥͯ̍ͫͣ̇́̚̕͟͜͟͡
̝̙ ̵͔͙̠̠͚ͪ̑̅͊̎̈́̅̂͆͗̊ͩ͂͊̍͟ ̶̛͎̭̙̰̜̮̺͍̥͈̠̹̗̗̜͚͔̑͒͋̓͋͛͆̐ͩ̆͋̏̽̒ͩͩͪ̓ ̷̻͙̦͔͚ͭ̑ͧ̓ͩ̓ͦ̓ͦ͐͛̏́ ̯̗̹͚̜̺̭̻̩̹̠̱̲̦̮ͥ͑ͭͯ͗̋͊ͪͨ̐̌ͫ͂͊̄́́̚͢͜͠ ̌̀͂̂̍͒ͪ̚͏̵̸͔̦̘̮̘̻̭͙̘̹͙̦͔̜͉̙͟ͅͅ ̨̩̳͚͙͙̲̗͓̬̪̙͇͍̪͇̲̙ͩ́ͣ̍̇̃͂ͨ̽͒̽̀̿̂͡ ̵̛̟̲̘̪̩̗̰̪̣̘̪͓̤͓̮̽̄̑̃ͥ͛̄̋̈͊͒ͩ͟͠ ̢̯͔̘̘̞̖͎͕͎ͪ̒̎͛̾̽͂̽ͫ̃͋́̕ͅ ̴̡͇͍̮̯̬̲͈̺̗̖̬̥̖͇̯͎͙̓͐̅͆̅͌ͧ̽͑͋̎̅̀ͦͮ͒̌͒ͬ̕͜͟ͅ ̶̵̛ͦ̾̓͂̋̑͏̷̯̻̰̳̫̲͚̺̙̣̱̪̮̼̠̻ ̒ͧ̅ͩͩ̃͌́̍ͣ͡҉̧̖̹̙̥̤̼̭̜̪̠̯̱̳ͅ ̴̛̻̝͔̥͖̭͓̣͍͉ͧͣ̇͛̍͘͜͢ ̸̑̊͐͋ͬ̓̌̆ͦ̽ͣ͑̄͏̵̨̱͓̣̱͎͎̳̪̠ ͖͚̮͈̜̩͉̖̭̩̈́̽̔̀͌̿̕͝͠ ̶ͩ̓ͦ̃̓ͨ̏̚͏̗̜̘̭̗̻̰̼ ͒̏̂̃̾͑͛ͬͫ̚̕̕͠͏̣̺̣̩͚̻̱̼̦͚̲͙ ̸̡̢̘͖͓̖̫͍̥̩͇͔̞ͤ̊ͮͯ̽̈́͋̽̄ͮ̂́̍̉̚͟͞ ̙͈̬͚̻̜͔͛͌̽ͯ́̋ͫ͋̅͛͐̉͂̒ͫ̇́̚̚̚͢͜ ̦̭̞̤̱̘̖̠̥͈̱̲̞̰̺͕̠ͩ͂̆̌͊ͪͪ͐ͥ̎̂̋́͝ ̴̷̭̠̤̫̞̘̖̑ͬ̇̏͌̔ͮ͆͒͞͝ ̷ͪ̒̊̉̏͗ͦ͐ͤ̿ͨ̃͜͟͠͏̳̪̯͇̼ ̥̯̯̟̗͓̱̔͛ͪ̓̈͘͞ ͥ̽̑ͯͦ̂͋́͟͏̛͉̟͈͎̹̙̗̜̫ ̧̨͍̰̖̜̭̆̊ͪͥͯ͑͌͗ͯ̒͠͝͠[DOUBLEPOST=1433948509,1433948257][/DOUBLEPOST]Umarım iyi vakit geçiririz!