Merhaba

mete3636

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
teşekkürler herkese, yaşım küçük olduğu için küçük düşeceğimi düşünmüştüm :)

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşekkürler herkese, yaşım küçük olduğu için küçük düşeceğimi düşünmüştüm :)
Önemli olan beden yaşın değildir. Eskiden 8 yaşında bir üye vardı forumda. Bir yazarın yeteneklerini taşıyordu. O zaman yaşın önemli olmadığını kavramıştım.Ve evet. Bundan önce 2012 yıllarında bir hesabım daha vardı.

mete3636

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sanırım gerçekleri söylemenin vakti geldi :D
Öncelikle amacım sizi kandırmak değildi, sadece forum halkının yaşı küçük bir üyeye nasıl bir tepki vereceğini test etmekti
@AzlaazTR @KomutUstası @TheBlueDeath @Wiltnosth @ErenBeyazkurt @Nyxia @ContraSehabe @ZereftheBlackMage ===> Yorumlarınız için teşekkürler, gerçekten olgun kişilikli insanlarsınız
@Iskefiyeli18 ===> Keşke inceden bi laf sokmasaydın :(
@MyTheBallon ==> Yaşı küçük diye birine "veleeeet" diyecek kadar karektersiz olduğunu biliyordum
@B35T14 ===> Tüm yorumlarımı beğenmenden anladığım kadarıyla sende beni hoşgörüyle karşılayan bi insansın, keşke şu an muteli olmasaydın :/
Neyse sonuç olarak forumda yeterince olgun insan varmış
Dediğim gibi amacım sizi kandırmak değil, nasıl bi tepki vereceğinizi test etmekti
Hakkınızı helal edin
Hesap silinebilir

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle amacım sizi kandırmak değildi, sadece forum halkının yaşı küçük bir üyeye nasıl bir tepki vereceğini test etmekti
@AzlaazTR @KomutUstası @TheBlueDeath @Wiltnosth @ErenBeyazkurt @Nyxia @ContraSehabe @ZereftheBlackMage ===> Yorumlarınız için teşekkürler, gerçekten olgun kişilikli insanlarsınız
@MyTheBallon ==> Yaşı küçük diye birine "veleeeet" diyecek kadar karektersiz olduğunu biliyordum
@B35T14 ===> Tüm yorumlarımı beğenmenden anladığım kadarıyla sende beni hoşgörüyle karşılayan bi insansın, keşke şu an muteli olmasaydın :/
Dediğim gibi amacım sizi kandırmak değil, nasıl bi tepki vereceğinizi test etmekti
Hakkınızı helal edin
Hesap silinebilir
Asıl hesabın kimdi acaba :D

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hakkınızı helal edin
Hesap silinebilir
İnsan nasıl test edilir ve insan'i bu yüzden ayakta alkışlayanlarla alakalı bir kitap istiyorsaniz. 1'i tuşlayaniz. :D

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle HOŞGELDİN ! @Iskefiyeli18 şunu demek istedi sanırım forum 9 8 13 12 yaşında çocuklarla dolu bazılarının Bir degisine göre minyonlar çoğu minyon terbiyesi bozuk olur ve küfür eder konuların altına inşallah sen ole olmazsın.