ZereftheBlackMage
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Senin paylaştığın foto gibi. :|Hoşgeldin kardeşim aradabir forumda uygunsuz ve yaşına uymayabilecek şeylere şahit olma ihtimalin var
Umarım foruma uyum sağlarsın. Foruma hoşgeldin.
Senin paylaştığın foto gibi. :|Hoşgeldin kardeşim aradabir forumda uygunsuz ve yaşına uymayabilecek şeylere şahit olma ihtimalin var
Pardon ya. Başka bir arkadaş daha kayıt olmuş onunla karıştırdım. Mesajımı da düzelttim ayrıca.Hoşbulduk ve bende dürüstlüğü severim ama 1 senedir bu foruma kayıtlı falan değilim nerden çıktıysa![]()
Vah canım vah. Eskiden böyle değildin be şimdi çok dalgınsınPardon ya. Başka bir arkadaş daha kayıt olmuş onunla karıştırdım. Mesajımı da düzelttim ayrıca.
Önemli olan beden yaşın değildir. Eskiden 8 yaşında bir üye vardı forumda. Bir yazarın yeteneklerini taşıyordu. O zaman yaşın önemli olmadığını kavramıştım.Ve evet. Bundan önce 2012 yıllarında bir hesabım daha vardı.teşekkürler herkese, yaşım küçük olduğu için küçük düşeceğimi düşünmüştüm![]()
Asıl hesabın kimdi acabaSanırım gerçekleri söylemenin vakti geldi
Öncelikle amacım sizi kandırmak değildi, sadece forum halkının yaşı küçük bir üyeye nasıl bir tepki vereceğini test etmekti
@AzlaazTR @KomutUstası @TheBlueDeath @Wiltnosth @ErenBeyazkurt @Nyxia @ContraSehabe @ZereftheBlackMage ===> Yorumlarınız için teşekkürler, gerçekten olgun kişilikli insanlarsınız
@Iskefiyeli18 ===> Keşke inceden bi laf sokmasaydın
@MyTheBallon ==> Yaşı küçük diye birine "veleeeet" diyecek kadar karektersiz olduğunu biliyordum
@B35T14 ===> Tüm yorumlarımı beğenmenden anladığım kadarıyla sende beni hoşgörüyle karşılayan bi insansın, keşke şu an muteli olmasaydın :/
Neyse sonuç olarak forumda yeterince olgun insan varmış
Dediğim gibi amacım sizi kandırmak değil, nasıl bi tepki vereceğinizi test etmekti
Hakkınızı helal edin
Hesap silinebilir
İnsan nasıl test edilir ve insan'i bu yüzden ayakta alkışlayanlarla alakalı bir kitap istiyorsaniz. 1'i tuşlayaniz.Sanırım gerçekleri söylemenin vakti geldi
Öncelikle amacım sizi kandırmak değildi, sadece forum halkının yaşı küçük bir üyeye nasıl bir tepki vereceğini test etmekti
@AzlaazTR @KomutUstası @TheBlueDeath @Wiltnosth @ErenBeyazkurt @Nyxia @ContraSehabe @ZereftheBlackMage ===> Yorumlarınız için teşekkürler, gerçekten olgun kişilikli insanlarsınız
@Iskefiyeli18 ===> Keşke inceden bi laf sokmasaydın
@MyTheBallon ==> Yaşı küçük diye birine "veleeeet" diyecek kadar karektersiz olduğunu biliyordum
@B35T14 ===> Tüm yorumlarımı beğenmenden anladığım kadarıyla sende beni hoşgörüyle karşılayan bi insansın, keşke şu an muteli olmasaydın :/
Neyse sonuç olarak forumda yeterince olgun insan varmış
Dediğim gibi amacım sizi kandırmak değil, nasıl bi tepki vereceğinizi test etmekti
Hakkınızı helal edin
Hesap silinebilir
Ben de şaşırdım zaten. Sende olgunluk, atın helikopter sürmesi gibi bir şey yani.Hey şeyn bana olgun dediler ilk defa fln :"/ @Nyxia
Teşekkürler ya .sBen de şaşırdım zaten. Sende olgunluk, atın helikopter sürmesi gibi bir şey yani.