Merhaba!

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma Hoş geldin.
Buraların Midoriması Benim .s
______
Adım Kemal
Basketbol Oynamayı severim idmanlara gidiyorum yakın zamanda lisans alacağım. Bu Forumda Olmayı Seviyorum İyi Bir Ortamı Var. Tabi Bu Forumdada Bazı Hamam Böcekleri Bulunuyor Ama Onlar Göz Ardı Et Butonuyla Yok Oluyorlar.
Umarım Anlaşırız. Benim en sevdiğim şeydir komut yazmak komut blokları ama 1 gram bilgim olmadığı için yazmıyorum bu yüzdende strateji oyunları oynuyorum çok severim. Fps strateji ve Tower Defense Oyun Türlerini Oynarım Daha Çok.

___
İyi Forumlar

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin yeni bir üye daha
Ben İnanılmaz genelde "Konu Yeri Yanlışçısı" diye bilinirim.Ayrıca bu konun yeri de yanlış
Yaşım 17
Rock seviyorsan önerim AC/DC
Forumda bazı küçük arkadaşlarımız canını sıkabilir ama sen sakın kendini bozma.
Forum sana iyi gelecektir.
İyi forumlar.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin ! Birkaç kişi resim vs paylaşmış bende atayım dedim :(

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sade bir şekille Hoşgeldin diyorum...
Fotoğrafa bakarsan sade biri olduğumu görürsün anlatmaya gerek yok zamanla tanırsın insanları zaten

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle foruma hoşgeldin, bende tasarım ve java ile uğraşırım. Umarım iyi anlaşırız! :p
Bu arada java bilmiyorum, öğrenmeye çalışıyorum :D

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Merhaba bende 15 yaşımdayım ve ilk miecraftı duyduğumda 1.2.3 sürümündeydi ilk önce hiçbir şey anlamadan oynadım o zamanlar gelecekle ilgili düşlerim yoktu ve yaratıcılığım çok zayıftı oyunda hiçbir şey yapmayı bilmiyordum bu yüzden sildim sonra internette boş boş gezinirken minecraftla ilgili müthiş buildlar gördüm ve 1.3 ile geri geldim biraz daha yaratıcı olmaya çalıştım ve bir kaç craftingi kendim buldum sonra oyunu iyice öğrenip 1.4 geldiğini duydum ve komutbloklarıyla (Sethbling) tanıştım
bu komut blokları yaratıcılığımı %80 oranıyla genişletti.Buda beni yazılımcılığa attı ama hiçbir dil bilmiyorum sonraki yaza öğrenirim artık ne de olsa işsizin tekiyim