Merhaba!

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Merhaba-
Anime ırkçısı forumumuza hoşgeldiniz, burada şifre ticaretinden tut kullanıcı kaçakçılığı ve ikinci kişiliklere kadar her şey vardır, çok yanlış yere geldin evlat B)
<---- İsim
Buralarda Hentaî arşivcisi olarak bilinirim, "Do you guys want some drugs" modunda yanına gelebilirim dikkat et :(
Forum kurallarını gözden geçiriver, artık foruma hazırsın B)

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Merhaba-
Anime ırkçısı forumumuza hoşgeldiniz, burada şifre ticaretinden tut kullanıcı kaçakçılığı ve ikinci kişiliklere kadar her şey vardır, çok yanlış yere geldin evlat B)
<---- İsim
Buralarda Hentaî arşivcisi olarak bilinirim, "Do you guys want some drugs" modunda yanına gelebilirim dikkat et :(
Forum kurallarını gözden geçiriver, artık foruma hazırsın B)
Amerikan arka sokağına çevirdin Açık Mert Karizmatik.

FZYY

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hepinize tşk. ilk defa bu konuda kendi bilgilerimi verdim , merak ettim beni bulabilir misiniz diye de çok kısa sürdü , biraz daha eğlenseydim bari :S.Neyse beni en iyi tanıyan @TheRedstoneEngineer buldu beni , pek şaşırmadım doğrusu :p.[DOUBLEPOST=1436897728,1436897696][/DOUBLEPOST]
Hoş geldin fake hesap :)
Hoş buldum :S.[DOUBLEPOST=1436897794][/DOUBLEPOST]
O zaman sen bir pisliksin efe...
Pislik yerine dahi denilmeyi tercih ediyorum ben :S.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Hepinize tşk. ilk defa bu konuda kendi bilgilerimi verdim , merak ettim beni bulabilir misiniz diye de çok kısa sürdü , biraz daha eğlenseydim bari :S.Neyse beni en iyi tanıyan @TheRedstoneEngineer buldu beni , pek şaşırmadım doğrusu :p.[DOUBLEPOST=1436897728,1436897696][/DOUBLEPOST]
Pisliğimsi dahi diyip sıyırabilirim

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Ama dahi falan değilsin. Egoist bir çocuksun sadece. Milleti kandırıp eğlendim diyorsun bir de :D

FZYY

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ama dahi falan değilsin. Egoist bir çocuksun sadece. Milleti kandırıp eğlendim diyorsun bir de :D
Gerçekten eğlendim ama , bazı kişiler banner için ö.m. bile attılar :D çok eğlencelidi :D
Ve evet dahiyim B).
Egoist miyim ona da evet , birazcık egoist olabilirim.

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Gerçekten eğlendim ama , bazı kişiler banner için ö.m. bile attılar :D çok eğlencelidi :D
Ve evet dahiyim B).
Egoist miyim ona da evet , birazcık egoist olabilirim.
wow MineCraft ismini efeozyay hesabındakiyle aynı yapıp milletin bilememesini bekliyorsun ha? Best Dahi.
Neyse, atomu parçalamanı bekliyorum. Umarım en yakın zamanda parçalayabilirsin dahiciğim :)