Merhaba

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz küçük insanlara muhteşemliğimden gözünüz kamaşmasın diye bedava Rayban gözlük dağıtıcam.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O kadar zengin olduğunu şu anda sen de gösteriyorsun :(.

Muhteşem olduğum için bana para ödüyorlar, her gün bankaya gidip "Bu günkü muhteşemlik maaşımı alabilir miyim? " diyorum. Bankanın müdürü bana kasayı açıyor, istediğim kadar alıp çıkıyorum. Hatta açmıyor kasayı ben yürüyorum kasa muhteşemliğimden eriyor.

O değil de; 30 lira ateşlesenize, CS:GO Alıcam.

FZYY

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Muhteşem olduğum için bana para ödüyorlar, her gün bankaya gidip "Bu günkü muhteşemlik maaşımı alabilir miyim? " diyorum. Bankanın müdürü bana kasayı açıyor, istediğim kadar alıp çıkıyorum. Hatta açmıyor kasayı ben yürüyorum kasa muhteşemliğimden eriyor.

1. paragraf : Kızlara hava atarken ben
2. paragraf : Param bittiğinde arkadaşlardan isterken ben

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Nick ve yorum uyumu level.9999

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ego hayatımın vazgeçilmez parçası.

-ilk önce sabah uyanıyorum ve whatsapp'da "Rayandu uyandı 1 dakika saygı duruşu diyorum. Ve herkes saygı duruşunda (Tabi bu şakaydı)

-Buralar da aslında moderatörlerin kuralları yok ve buralar benim. Rayandu kuralları diye bir şey vardır ve kuralları ben koyarım. Uymayan ise büyük cezalar alır.

-Rayandu ismi hiçbir zaman baş harfi küçük yazılmaz ve bunu "rayandu" olarak yazan büyük cezalara çarptırılır.

-Rayandu, mutlaka her gün birilerini dışlar ve bunu yaparken rap yeteneklerini kullanır. Rayandu öğlene kadar en az 3 kişiyi dışlamalıdır. Dışlayamaz ise sinirini forumdan çıkarır.

-Rayandu ile yüz yüze geldiğinde biri onu övmezse o kişi büyük rayandu kuralları ile büyük cezalara çarptırılır.

(Şakaydı tabi bunlar. Foruma hoş geldin ve kuralları okumayı unutma B) )

Helalsin be adamım! :) İşte bu yüzden #Rayandu der geçerim burada!!!

@_TalhaK_ Ben de bazen egoist olabiliyorum. Ama öfkeni mi egonu mu seçersin deseler, öfkemi seçerdim. Öfke benim hayatım, her şeyim. Öfke sanki benim vücudumu oluşturuyormuş gibi hissederim. Çok fevri birisiyimdir, ucunun bana dokunduğunu düşündüğüm her durumda düşmanımı yerin dibine sokmaya çalışırım. Şu ana kadar forumdan gerçekten bir 5 kişiyi yerin dibine sokarak göndermişimdir muhtemelen. Yan hesaplarımdan birine (Galiba o mesajı @BrolyTheSSJ olanına atmıştılar diye hatırlıyorum) hatta admin bile özel bir uyarı tarzında bir mesaj atmıştı yanlış hatırlamıyorsam. O derece asabi birisiyim. Evde bile canım sıkılınca ilk yaptığım şey, herhangi bir eşyaya veya boşluğa bol bol yumruk ve tekme atmak oluyor. Hele hele bana yapılan haksızlıklara asla katlanamayan birisiyimdir. Sırf bunun gibi birkaç sebepten dolayı oldukça asosyal birisiyimdir.

Onun dışında, hayran olduğum şeylere gelelim:
  • Broly. Benim bu öfkemi ve öfkemle beraber gelen özelliklerimi de Broly'e borçluyum. Broly'i izleye izleye onun gibi öfkeli olmayı öğrendim.
  • FNaF ve Sonic.EXE, ayrıca diğer "Creepypasta"lar; yani korku hikayeleri, korku videoları ve korku oyunları. Her nedense, bana hiçbir şeyden korkmamayı ve korkularımın üstüne yürümem gerektiğini öğrettiler.
  • Metal ve Rock (Hard Rock da dinlerim) tarzı müzikler. Ama bunları dedim diye, duygusal müzikleri de dinlemiyor olduğum algısı çıkartmamalısın. Ama duygusal müzikler bana etki etmiyor. Artık ağlayamıyorum, istesem de yapamıyorum. Ne kadar duygusal şarkı dinlersem dinleyeyim, asla ağlayamıyorum. İçimi dökemiyorum. Bu yüzden belki de kalbim yarı taşlaşmış durumda desem, yalan olmaz. Kalbimdeki sevgi, sahip olduğum öfkeye ve nefrete göre çok çok az. Yani ne mi demek istedim? Metal ve rock favorimdir, ama bir Ramazan Yıldızhan müziği verseniz de dinleyebilecek birisiyim. Eskiden zaten dinlerdim, orası ayrı. Ama öylesine dinlerdim, hiçbir zaman aşk gibi bir duygu hissetmedim. Hissedemeyeceğim de. Romantiklik mi? O bende yok. Ne demiştim? "Kalbim yarı taşlaştı." Bakmak isteyen bu lafa kendi bakış açısından bakabilir, saygı duyarım buna da.
  • Dragon Ball Z. Benim için hayat gerek sözlü, gerekse fiziki olarak bir dövüştür. Dragon Ball Z bana bunu öğretti. Her tehlikeye hazır olmayı. Ölmekten korkmamayı öğretti. Ölümün bir son olmadığını öğretti bana... Yenilsek bile mutlaka gururumuzu korumamız gerektiğini; gururumuz için, sevdiklerimiz için (varsa) dövüşmek gerektiğini öğretti bana...
Kısaca mı? Buyur:
  1. Hayatta hep yalnız yürüdüm, yalnız yürüyorum ve yalnız yürümeye devam edeceğim.
  2. Karı kız peşinde değilim, öyle tipleri de pek sevmiyorum desem yalan olmaz. Bir kız gördüğümde çoğunlukla soğuk davranırım. Gerçi herkese karşı öyleyim ya, olsun.
  3. İlk maddeyi de açıklayayım: Kendi akrabalarım tarafından bile sırtımızdan bıçaklandığımızı gördüm ve bu yüzden de kimseye çok fazla güvenmeme kararı aldım.
  4. Her ne kadar soğuk birisi olduğumu söylesem de, bazen Forum Oyunları bölümünde oyunlara katılırım. Soğuk da olsak, oyun herkesin hakkıdır ve bence herkes birazcık ve kafasına göre bile olsa eğlenmelidir.
  5. Öfke kontrolümü çabuk kaybeden birisiyimdir, bunu daha az önce söyledim. Uzun lafın kısası da bu. Birisi ucu bana dokunan bir şey yaparsa, bedelini de öder.
  6. Beşinci maddedeki davranışıma rağmen bazı ümitsiz vakalar çıkarsa, onları kendi hallerine bırakırım. Bırak kendi cehennemlerinde yansınlar. Sadece şu söz ile beni açıklayabilirsiniz: "Öfkem sürekli artar, doğru bir yolda olduğumu biliyorum, hiç durmadan gidiyorum bir alamete, yardım ederim kıyametinize!"
  7. Batıl inançlar kesinlikle saçmalıktır; kara kedi, ayna kırılınca 7 yıl uğursuzluk gelmesi vs. tamamen saçmalık. Bazen şaka amaçlı bunların konusu açılabilir, ama bunlara inanmanın gerçekten saçmalık olduğu görüşündeyim.
  8. Beni anlatan kelimeler mi istiyorsun? İşte: "Öfke", "Nefret", "Kavga", "Kafana göre eğlen". Hepsi bu.
  9. Beni başarılı yapan şey de sonsuz öfkemdir, nefretimdir. Aşırı hırsımı, başarıya giden yoldaki aşırı inadımı da unutmamak gerekir.
  10. Sırf beni başarılı yapıyor diye öfkelenmek için bir sebep aramam, zaten sebepler ayağıma gelir. En basidinden akşam vakti televizyonu açıp bir haber programının sonuna geldiğimde sunucunun programı bitirmeden önce reklam arası verirken söyledikleri "Reklamlardan sonra geri döneceğiz." lafı bile beni deli ediyor.
  11. Kısaca mı? Efsanevi bir öfke ve bitmek bilmek bir yana, sürekli artan bir nefret ile yaşıyorum ve bundan oldukça memnunum.
  12. Kimseye kendimi şirin göstermek gibi bir derdim yok, neysem oyum.
Yan hesaplarım: (Her ne kadar artık pek sık girmesem ve çoğunlukla bu hesapta takılsam da, hadi vereyim dedim.)
@BrolyTheSSJ
@BrolyTheRSSJ
@SuperSaiyanVegito

Öyleyse lütfen, önünde diz çökmem için elinden geleni yap! -Broly (Favori sözümdür.)

Son düzenleme:

BrolyTheSSJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Acilen anime izlemeyi bırakmalısın ...

Pek anime seyretmiyorum. Hatta artık DBZ hariç katiyen animelerden nefret ediyorum. Seyrettiğim şeyi bir daha seyretmeyi pek sevmem ayrıca. Ama insanın aklında kalıyor ve bu benim için iyi bile oldu. Artık haksızlıklara susmuyorum. Kimse beni korkutmuyor. Kimseyi takmıyorum bana bir haksızlık yapılınca.