Caumuoparouwn
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba ben 13 aylık bir chinchilla kedisiyim. Aslında yaşımı tam olarak sahibim bile bilmiyor ama bana 13 aylıksın falan diyorlar, olmayadabilir. Herneyse, sevdiğim şeylere gelelim. Royal canin ve hills marka mamaya bayılırım. Whiskas'ın böbreklerimde ağrı yapmasından sonra yasakladılar ama o mamada iyiydi be. He birde uyumayı severim, günün yaklaşık 20 saati uykuda geçiyor. Tamam birazcık tembelim kabul ediyorum. Hmm başka ne vardıı... Oyuncak farem ile oynamak, bilgisayar üstünde tepinmek falan işte. Sevmediğim şeyler ise; misafir çocuğunun bana işkence etmesi, sokak kedilerinin bana yaklaşması (bana iğrenç geliyorlar, böğğh) uykumdan uyandırılmak, çok sevdiğim royal canin, hills mamalarım falan bitince yerine dandik bir marka mama alınması, bana zorla süt içirmeye çalışmak, sahibimin annesi ve sahibimin bana koyduğu saçma sapan şapidirük isimler, bana müzik dinletilmesi, parfüm sıkılması... Daha uzar gider bu. Sevdj'imden bahsedemeden edemeyeceğim doğrusu. O bir karayak kedisi. Adı Boncuk'muş. (Dandik ve saçma bir isim daha) ama onu çok seviyorum ya. Sanırım çok ayrıntılı bir şekilde kendimi tanıttım, neyse umarım bu forumda anlaşabileceğim homosapiensler bulurum.