Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba adım Yağız
minecraft fazla bilmem sıkıldığımd aoyuna girerim ve hala anlamış değilim neden hayatta kalma ? keşke 1-2 kişi olsada beraber oynasak tek çok sıkılıorum geceleri uzaylılar beni hep öldürüyor oyundan bazen soğuyuyorum
Merhaba adım Yağız
minecraft fazla bilmem sıkıldığımd aoyuna girerim ve hala anlamış değilim neden hayatta kalma ? keşke 1-2 kişi olsada beraber oynasak tek çok sıkılıorum geceleri uzaylılar beni hep öldürüyor oyundan bazen soğuyuyorum
maalesef onlar uzaylı değil normal oyunda spawnlanan yaratıklar eğer oyunu başkalarıyla oynamak istiyosan minecrafttürkten sunuculara bi bak kesinlikle bukkit bi sw ye gir
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.