ElinKarlsson99
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
HoşbulduukForumumuza Hoşgeldin, Selin.
HoşbulduukForumumuza Hoşgeldin, Selin.
Hoşbulduuk
şu an hangi serverdesin? Eğer bir serverde oynamiyorsan sana bizim serveri öneririm.
78.31.124.74:1456 NesmerCraft
Doğrudur ama sinifimizda ki çoğu arkadaşim minecrafta alişkin en sevdikleri oyunlardan birisiBayan minecraft oyuncuları görünce mutlu oluyorum. Keşke okulumuzda da bir tane olsa. Minecraft diyince yüzüme mal mal bakıyorlar. Hoşgeldin. İyi Forumlar diliyorum selin.
acaba nedenOF ANLAMIYORUM HERZAMAN BU GİBİ ŞEYLERİ KIZLAR YAZIYOR YADA OYLE KEKLEMEYE CALISAN KIZLAR YAZIYOR herkes CEVAP VERİYOR BİZ ERKEK MİLLETİ YAZSAK 1 YORUM GELMEZ D:
Boşuna demiyorlar Türkiye cinsel açlığın Afrika'sıdır diye.OF ANLAMIYORUM HERZAMAN BU GİBİ ŞEYLERİ KIZLAR YAZIYOR YADA OYLE KEKLEMEYE CALISAN KIZLAR YAZIYOR herkes CEVAP VERİYOR BİZ ERKEK MİLLETİ YAZSAK 1 YORUM GELMEZ D:
acep nedenOF ANLAMIYORUM HERZAMAN BU GİBİ ŞEYLERİ KIZLAR YAZIYOR YADA OYLE KEKLEMEYE CALISAN KIZLAR YAZIYOR herkes CEVAP VERİYOR BİZ ERKEK MİLLETİ YAZSAK 1 YORUM GELMEZ D:
hoşgeldin iyi oyunlar bu arada server arıyosan bende var istersen oynayabiliriz
Foruma hoşgeldin iyi eğlenceler dilerim server arıyorsan benim oynadığım bi server var istersen sende gelebilirsin elimden geleni yaparım iyi eğlenceler.