Merhabalaaar :3

16bit

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese kocaman merhabaa arkadaşlaar,

Ben Mustafa Irmak. 14 yaşımdayım ve Bursa'da oturuyorum. Çok küçük yaşta bilgisayarla uğraşmaya başladım 5-6 yaşındayken bana atari almışlardı günüm onla geçiyordu hemen hemen her gün oynuyordum. Sonra okula başladım 1. sınıfta amcamlardan bana eski bi bilgisayar hediye edildi(bilgisayar dediğime bakmayın faceye girince duman çıkıyordu :D) Ve kullandığım "16bit" nickide burdan geliyor. Ondan sonra 5.sınıfa kadar onla dayandım ödev felan zart zurt işte biliyosunuz. :D 5.sınıfta yeni bilgisayar aldılar o sıralar MMORPG oyunları ve MMOFPS oyunları çok oynuyordum(metin2 knight vb.) Sonra 7-8. sınıflarda minecrafta ilgim başladı. Öyle işte bu kadar tanıttım kendimi yeterli herhalde. Birde sizlere soru yöneltmek istiyorum, youtube'de izlenilecek güzel minecraft kanalları varsa yazabilirseniz sevinirim. :3 İyi forumlar, elmasınız bol olsun.. :^^

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tanıştığıma memnun oldum.Ben kısaca "Ali", uzunca "Emir".(pek de uzun olmadı.) Sen de benim gibi genç bir "player"sın.Benim de 4-5 yaşımda pc'im vardı.Okuma yazma öğrenmeden şekilleri ezberleyerek mal mal siteler ve facebook'u açıyordum ben de.Mod kodlama,bir kaç kodlama dili ile ilgili değişik çalışmalar,manga-anime çizim ve genel olarak illüstrasyon ve grafikerlikle ilgileniyorum.Yönelttiğin soruya karşılık olarak @AtomTR 'nin kanalını takip etmeni öneririm.

16bit

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
GMirhibiler / A.s / Hişgeldin loa.
Hoşbulduk, teşekkür ederim ^^ :3[DOUBLEPOST=1412965951,1412965916][/DOUBLEPOST]
Tanıştığıma memnun oldum.Ben kısaca "Ali", uzunca "Emir".(pek de uzun olmadı.) Sen de benim gibi genç bir "player"sın.Benim de 4-5 yaşımda pc'im vardı.Okuma yazma öğrenmeden şekilleri ezberleyerek mal mal siteler ve facebook'u açıyordum ben de.Mod kodlama,bir kaç kodlama dili ile ilgili değişik çalışmalar,manga-anime çizim ve genel olarak illüstrasyon ve grafikerlikle ilgileniyorum.Yönelttiğin soruya karşılık olarak @AtomTR 'nin kanalını takip etmeni öneririm.
Teşekkür ederim, bende tanıştığımıza memnun oldum ve önerdiğin kanal içinde ayrı sağol ilgilenicem ^^^ :3

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Hoşgeldin, adım Kerem. Bana kısaca "Iske" derler. Kullanıcı adımı soyadımdan aldım. Mapper'lıktan Coder'lığa, Builder'lıktan Grafikerliğe, her işe burnumu sokarım. Hangi bölüme bakarsan beni görebilirsin. Biraz asabi olduğumdan 9 adet hesabım banlandı. Forumu kreşe çeviren çocuklardan uzak durmanı öneririm. Eğlenceli vakit geçirmen dileğiyle..

Videoyun, Oyunbaz, YıldızOyuncu kanallarına bakmanı öneririm.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
H.g Kardeş Ben Eren.Sabit bi işim yok(işim de yok ayrı mesele)Ama daha çok işsizce commandblock destek eleştirmen player öyle anlayacağın
Foruma Hoşgeldin tekrar @Iskefiyeli01 haklı sakın tartışmaya girme 2 tarafta banlanıyor.Ard arda 2 Konu açma 2 uyarım var korkuyom halen

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin Dostum bende Emir forumun tatlı kedisiyim :D kısaca Papyon diyebilrisin.Minecraftda genelede mini oyunlarla ilginlenirim. Neyse iyi eğlenceler.

16bit

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum tanıştığıma çok memnun oldum. ^^

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
aliemir39 diye bir kanal vardı o senin mi?

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Benim hayatıma çok benziyor. Tek farkı, atariyi az oynamam, minecraft'ı da geç zamanda başlamam. :D Aramıza hoş geldin 16bit.