16bit
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese kocaman merhabaa arkadaşlaar,
Ben Mustafa Irmak. 14 yaşımdayım ve Bursa'da oturuyorum. Çok küçük yaşta bilgisayarla uğraşmaya başladım 5-6 yaşındayken bana atari almışlardı günüm onla geçiyordu hemen hemen her gün oynuyordum. Sonra okula başladım 1. sınıfta amcamlardan bana eski bi bilgisayar hediye edildi(bilgisayar dediğime bakmayın faceye girince duman çıkıyordu
) Ve kullandığım "16bit" nickide burdan geliyor. Ondan sonra 5.sınıfa kadar onla dayandım ödev felan zart zurt işte biliyosunuz.
5.sınıfta yeni bilgisayar aldılar o sıralar MMORPG oyunları ve MMOFPS oyunları çok oynuyordum(metin2 knight vb.) Sonra 7-8. sınıflarda minecrafta ilgim başladı. Öyle işte bu kadar tanıttım kendimi yeterli herhalde. Birde sizlere soru yöneltmek istiyorum, youtube'de izlenilecek güzel minecraft kanalları varsa yazabilirseniz sevinirim. :3 İyi forumlar, elmasınız bol olsun.. :^^
Ben Mustafa Irmak. 14 yaşımdayım ve Bursa'da oturuyorum. Çok küçük yaşta bilgisayarla uğraşmaya başladım 5-6 yaşındayken bana atari almışlardı günüm onla geçiyordu hemen hemen her gün oynuyordum. Sonra okula başladım 1. sınıfta amcamlardan bana eski bi bilgisayar hediye edildi(bilgisayar dediğime bakmayın faceye girince duman çıkıyordu