Merhabalar [ATERNOS] Server Açcağım ama o server Süper Olmalı Skyblock Pluginer Lazım Varsa Şekliniz İçeri Bekleriz

doguaknkargins

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
pluginer gelirse diyer alımlarıda yapıcağım :)

AD:
kendini tanıt:
bu kadar hemen Dönüceğim Yazanlara :)

YavuzSelimBaba52

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ad:yavuz selim
kaç yıldır yapıyorsun:5,4
kendini tanıt:adım yavuz selim yaşım 13 serverazda admin olmak istiyorum servera güzeleştirebilirim

aefekana

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ad:Abdullah
kaç yıldır yapıyorsun:pluginliği 5 yıldır yapıyorum
kendini tanıt: Adım Abdullah Yaşım 18 Pluginer olursam serveri güzelleştrebilirim

flipper1406

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD:Furkan
kaç yıldır yapıyorsun: Adminliği 1-2 yıldır yapıyorum bazen mod bazende kurucu oluyorum
kendini tanıt: Adım Furkan benim size çok faydam dokunacağıma inanıyorum

Absolished

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD:Berke
kaç yıldır yapıyorsun:1
kendini tanıt: Adım Berke yaşım 13 gebzede doğdum Kocaeli'de yaşıyorum ekibine alırsan çok iyi şeyler başarırızç

AlexTheCoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD:Alper Arslan
kaç yıldır yapıyorsun:6.5
kendini tanıt: Selamın Aleyküm Ben Alper Yaklaşık 6.5 Senedir Plugin İle Uğraşmaktayım Plugin Yazma İle Uğraşmadım Skriptten Anlarım Ama Fazla Kodlayamam 15 yaşındayım daha önce kendi pcm üzerine 8 sunucu kurdum 8 ide tuttu ama kapattım ardından Batihost'ta Bir Serverde Hem Adminlik Hemde Pluginerlik Yaptım Tartışıp Çıktım Oradan Şimdi İse Güzel Bir Sunucuyla Uğraşıyorum Ama Hostingde Sunucu Bulursam Oraya Geçicem Orda Pluginerlik Yapıcam Neyse Uzun Lafın Kısası Serverinizde Pluginer Olmak İstiyorum

doguaknkargins

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD:Alper Arslan
kaç yıldır yapıyorsun:2.5
kendini tanıt: Selamın Aleyküm Ben Alper Yaklaşık 2.5 Senedir Plugin İle Uğraşmaktayım Plugin Yazma İle Uğraşmadım Skriptten Anlarım Ama Fazla Kodlayamam 15 yaşındayım daha önce kendi pcm üzerine 8 sunucu kurdum 8 ide tuttu ama kapattım ardından Batihost'ta Bir Serverde Hem Adminlik Hemde Pluginerlik Yaptım Tartışıp Çıktım Oradan Şimdi İse Güzel Bir Sunucuyla Uğraşıyorum Ama Hostingde Sunucu Bulursam Oraya Geçicem Orda Pluginerlik Yapıcam Neyse Uzun Lafın Kısası Serverinizde Pluginer Olmak İstiyorum

MM tmm Olur Size nasıl ulaşalım