Merhabalar, ben proop.

lasto35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, ben proop. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki beni çok farklı sunucularda görme şansını bulanlar oldu. Hatta benimle skype aracılığı ile sohbet edenler, benimle reelde bile tanışanlarınız oldu. Ama beni gerçekten tanıyanınız olmamıştır diye tahmin ediyorum. Benim adım Emre Gök, pluginerim ve üniversite olarak yazılım mühendisliğini tercih ettim ve birinci tercihten kazandım. 18 yaşındayım. Bu yazılım işine nasıl atıldığım ise başka bir soru. Minecraft'a tam olarak 1.2.5 sürümünde başladım ve o zamandan beridir olmazsa olmazım oldu. Sürekli yeni yapılar, her versiyonda gelen yenilikler ve modları test ederdim. Sonrasında sunucularda oynamaya başladım ve plugin olayını keşfettim, ardından ise malum. 3 senedir pluginlerle uğraşıyorum ve epey bir ilerleme kaydetmiş bulunmaktayım. Pluginleri editliyor veya yeni pluginler yazıyorum şu anda.
Okul hayatım pek de güzel geçmedi. 5. sınıfın ortasında babannemi, 5. sınıfın sonunda ise babamı kaybettim. O gün bu gündür biraz içine kapanık birisi olmuşumdur. Okulda genelde sessiz ve dersi derste dinlemeyen, eve ödev bırakmayan, bırakınca da yapmayan bir öğrenci olmuşumdur. Bu yüzden çoğu zaman öğretmenlerim bana kızdı. Ama haklılardı. Bu özelliğimi orta okula başlayınca kazandım. Öncesinde haylaz ama matematikçi birisiydim. Hep doktor olmak istemiştim ve hayalimi gerçekleştirecek herşeye sahiptim. Puana, aileye, duruma, ... Ama yazmadım. Çünkü hayalimden o artık silinmişti. Artık doktor olmak istememiştim. Çünkü ağırcanlı birine dönüşmüştüm ve doktor olsam mutlaka bir hastayı tedavi ederken zamanında müdahele yapamayacağımdan hasta ölürdü. Doktorluk hakkında senelerce bilgi topladım, bilindik her hastalığı araştırıyor, nasıl geçeceklerini buluyordum. Böylelikle evde birisi hastalandığında hemen teşhis koyabiliyordum (doğru veya değil). Aynı zamanda da bitkilere meraklıydım. Buysa biyolojiye duyduğum ilgiden kaynaklanıyor. Bu özelliğimi hiç yitirmedim. Hala bitkilerin üzerinde deneyler yaparım ve bunu seviyorum.
Şimdi ise bir pluginer oldum. Ne değişim ama! Bildiğiniz "U" dönüşü...
Şu anda ise sunucularda pluginerlik yapmaya başladım. Pluginleri editliyor veya tekrardan yazıyorum. Seneler önce kurtaracağım hastaları hayal ederken şimdi ise yazacağım kodları hayal ediyor, onlara karşılık gelecek oyunları, pluginleri ve bu pluginlerin işlevlerini gözümde canlandırıyorum ve diyorum ki "vay canına!".
Bu yazın başında programlama dili öğrenmek istedim ve Java'ya başladım. Java ile ilgili 5 kitap bitirdim ve 600 den fazla plugin editledim. Beni hüzünlendiren bir olay vardır ki, o editlediğim pluginlerin bulunduğu serveri hiç açamadım. Çünkü istediği RAM çok fazlaydı.

Anlatmak istediklerim bu kadar, bana bu skype aracılığı ile ulaşabilirsiniz: proopemre35

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Başın sağolsun ne diyelim.
ama mantıkli bir şey sölemek gerekirse pluginlerini tek tek dene ? mesela 1 gb ram'li kendi bilgisayarına sw kur ve pluginleri tek tek dene sunucunun kaldırabiliceği şekilde. şahsen 6 gb Ram'in en az 60 pl kaldırdığına eminim. kendi sunucumdan. yanında maplar filan var. başarılarda dilerim.

lasto35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başın sağolsun ne diyelim.
ama mantıkli bir şey sölemek gerekirse pluginlerini tek tek dene ? mesela 1 gb ram'li kendi bilgisayarına sw kur ve pluginleri tek tek dene sunucunun kaldırabiliceği şekilde. şahsen 6 gb Ram'in en az 60 pl kaldırdığına eminim. kendi sunucumdan. yanında maplar filan var. başarılarda dilerim.
Şöyle açıklayayım, 618 plugin ve 597 warp var ve hepsini bayağı uzun bir zaman harcayarak yaptım. Sunucu eski sürümde kaldı. 1.6.4. Sürekli plugin deneyip içine attım ve bir bilgisayarda açmayı başardım ki onun da 32 gb RAM'ı vardı. Kendi bilgisayarımda deneyince 1 saniye açık kaldı ve bilgisayar reboot yaptı.

Teşekkür ederim dostum, kolay bir durum değil bir anda sigaraya bir ailenin ferdini kaptırmak. 2 sene boyunca kanser ile cebelleşti... Kemoterapi yaptılar yetmedi, tümöre döndü hastaneye gitmedi ve sonrasında boğazında kayısı kadar büyüyünce tümör gitmeye karar verdi. Sonrasında tedavi olurken sadece sıvı gıdalar tüketebildi. Çok dirençliydi ama bir gün aynanın karşısında boğazındaki o tümörü görünce pes etti. Tamamen çöktü. Boğazındaki tümör aylar sonra patladı ve boğazı tamamen açıldı, kemiğine kadar açıktı boğazı. Boğazının solundan ensesine kadar elma kadar bir yarık... Küçükken böyle bir görüntüyü görmek herkeste kötü etki yapar ama bende pek yapmadı. Soğukkanlıydım genelde, sakin hareket ederdim. Sırf bu özelliğim yüzünden kendimden hep nefret ettim... Babamın mezarının yanına her sene giderim ama hiç ağlayamam, gömülürken bile ağlayamadım... Denedim ama olmuyor.

Son düzenleme:

Edoo81

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şöyle açıklayayım, 618 plugin ve 597 warp var ve hepsini bayağı uzun bir zaman harcayarak yaptım. Sunucu eski sürümde kaldı. 1.6.4. Sürekli plugin deneyip içine attım ve bir bilgisayarda açmayı başardım ki onun da 32 gb RAM'ı vardı. Kendi bilgisayarımda deneyince 1 saniye açık kaldı ve bilgisayar reboot yaptı.

Teşekkür ederim dostum, kolay bir durum değil bir anda sigaraya bir ailenin ferdini kaptırmak. 2 sene boyunca kanser ile cebelleşti... Kemoterapi yaptılar yetmedi, tümöre döndü hastaneye gitmedi ve sonrasında boğazında kayısı kadar büyüyünce tümör gitmeye karar verdi. Sonrasında tedavi olurken sadece sıvı gıdalar tüketebildi. Çok dirençliydi ama bir gün aynanın karşısında boğazındaki o tümörü görünce pes etti. Tamamen çöktü. Boğazındaki tümör aylar sonra patladı ve boğazı tamamen açıldı, kemiğine kadar açıktı boğazı. Boğazının solundan ensesine kadar elma kadar bir yarık... Küçükken böyle bir görüntüyü görmek herkeste kötü etki yapar ama bende pek yapmadı. Soğukkanlıydım genelde, sakin hareket ederdim. Sırf bu özelliğim yüzünden kendimden hep nefret ettim... Babamın mezarının yanına her sene giderim ama hiç ağlayamam, gömülürken bile ağlayamadım... Denedim ama olmuyor.
Başın sağolsun kardeşim,
Aynı kaderi paylaşıyoruz galiba, benim annem de göğüs kanseriydi, sigara vs. kullanıyordu.
Şuanda 14 yaşındayım, 11 yaşındayken kaybettim maalesef.
Ama ağlamak istediğinde ağlamaya çalış, yoksa sende hasta olabilirsin" diyordu babam.
Bu yüzden ağlayıp rahatlıyordum, sana da öneririm.
Ne zaman istersen yazabilirsin.
Skype adresim: facebook:Edis.sarioglu