NurullahEmiin
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar forumgamer ' a yeni katıldım, herneyse konumuza dönelim
---------------------------------------------------------------------------------
Şimdi başda ben olmak üzere skript'e yeni başlayan insanların aklına takılan ilk soruyu bi çözelim.
soru genel olarak budur : skript yazarım ama trigger 'i çözemedim bu trigger nedir yahu ?
benimde pek bilgim yok diyebilrim benimde aklımda bu trigger nedir? sorusu bulunmakta ama bildiğim üzere bunu paylaşayım.
command /discord: #komut oluşturursunuz.
trigger: #eylem yeridir if gibi şeyler eklenir.
send "-->Discord Sunucunuz : xxx.discord" to player # send mesaj demekdir. ("") bunlar ise metin açımı ve kapanışı
# to player --> komutu kullanan kişiye gönderir
# to players --> broadcast görevi görür sunucuda bulunan tüm üyelere atar.
# broadcast --> to players görevi görür sunucuda bulunan tüm üyelere atar.
Arkadaşlar skript bilgim sadece bu kadar değil , eğer isterseniz daha açıklı ve daha düzenli birşekilde skript öğretimi yapabilirim. size öğretirken bende öğrenmiş olurum.
form'da yeni olduğum için hesabımı birazcık yükseltmem gerekiyor , destek olmanızı bekliyorum.
Umarım azda olsa başarılı ve işinize yarar bir paylaşım olmuşdur.
---------------------------------------------------------------------------------
Şimdi başda ben olmak üzere skript'e yeni başlayan insanların aklına takılan ilk soruyu bi çözelim.
soru genel olarak budur : skript yazarım ama trigger 'i çözemedim bu trigger nedir yahu ?
benimde pek bilgim yok diyebilrim benimde aklımda bu trigger nedir? sorusu bulunmakta ama bildiğim üzere bunu paylaşayım.
command /discord: #komut oluşturursunuz.
trigger: #eylem yeridir if gibi şeyler eklenir.
send "-->Discord Sunucunuz : xxx.discord" to player # send mesaj demekdir. ("") bunlar ise metin açımı ve kapanışı
# to player --> komutu kullanan kişiye gönderir
# to players --> broadcast görevi görür sunucuda bulunan tüm üyelere atar.
# broadcast --> to players görevi görür sunucuda bulunan tüm üyelere atar.
Arkadaşlar skript bilgim sadece bu kadar değil , eğer isterseniz daha açıklı ve daha düzenli birşekilde skript öğretimi yapabilirim. size öğretirken bende öğrenmiş olurum.
form'da yeni olduğum için hesabımı birazcık yükseltmem gerekiyor , destek olmanızı bekliyorum.
Umarım azda olsa başarılı ve işinize yarar bir paylaşım olmuşdur.