nvztozkya
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
arkadaşlar öncelikler merhaba. siteye henüz üye oldum eğer bir yanlışım olursa şimdiden affola. konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. bir kaç sorum olacak minecraft ile ilgili. öncelikle şu anda hali hazırda bir world de tek kişilik oynuyorum. bu world de baya bi ilerledim geliştim. bir kaç arkadaşımı da bu oynadığım map e alabilir miyim ? etrafta alfa beta diye birçok söylem var. tam olrak anlamları neler çünkü herkes başka bir şey söylüyor. worl çeşitliliği de varmış sanırım. mesela benim oynadığım world den başka bir worlde geçişmi yapıyorum yoksa bahsedilen world oyun başında kurduğum world değişikliğimi? portallar varmış sanırım bunları bulduğumda evime yani kurduğum yere tekrar dönebiliyormuyum? tek oyunculu ile online oyunculu arasındaki fark nedir? tek oyunculu bölümde sizde benim gibi tek başınıza kafanıza göre takılıp gelişip yaban hayatmı yaşıyorsunuz? multiplayer bölüme geçtiğimde fark ne olacak? snapshot dalgası nedir ne işe yarar bide minecraft forge mu ne var o ne işe yarıyor mesela?
NOT: ben oyunun orjinalini değil tam sürüm olan cracklisini oynuyorum sürüm 1.7.9 bilginize
Umarım elimden tutup bana yol gösterirsiniz. Hepinizin şimdiden eline koluna yüreğine sağlık. Teşekkürler
NOT: ben oyunun orjinalini değil tam sürüm olan cracklisini oynuyorum sürüm 1.7.9 bilginize
Umarım elimden tutup bana yol gösterirsiniz. Hepinizin şimdiden eline koluna yüreğine sağlık. Teşekkürler