merhabalar.. bir el atarsanız çok sevinirim

nvztozkya

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar öncelikler merhaba. siteye henüz üye oldum eğer bir yanlışım olursa şimdiden affola. konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. bir kaç sorum olacak minecraft ile ilgili. öncelikle şu anda hali hazırda bir world de tek kişilik oynuyorum. bu world de baya bi ilerledim geliştim. bir kaç arkadaşımı da bu oynadığım map e alabilir miyim ? etrafta alfa beta diye birçok söylem var. tam olrak anlamları neler çünkü herkes başka bir şey söylüyor. worl çeşitliliği de varmış sanırım. mesela benim oynadığım world den başka bir worlde geçişmi yapıyorum yoksa bahsedilen world oyun başında kurduğum world değişikliğimi? portallar varmış sanırım bunları bulduğumda evime yani kurduğum yere tekrar dönebiliyormuyum? tek oyunculu ile online oyunculu arasındaki fark nedir? tek oyunculu bölümde sizde benim gibi tek başınıza kafanıza göre takılıp gelişip yaban hayatmı yaşıyorsunuz? multiplayer bölüme geçtiğimde fark ne olacak? snapshot dalgası nedir ne işe yarar bide minecraft forge mu ne var o ne işe yarıyor mesela?

NOT: ben oyunun orjinalini değil tam sürüm olan cracklisini oynuyorum sürüm 1.7.9 bilginize

Umarım elimden tutup bana yol gösterirsiniz. Hepinizin şimdiden eline koluna yüreğine sağlık. Teşekkürler :)

• Beğen
Reactions: DIO

papaya536

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeş benim bildiğim önce başlat menüsünden çalıştıra geliyosun sonra .minecrafta giriyosun orda save klasörü olucak onu icinden kendi dünaynı alcan sonra server klasörüne gelip ordaki world klasörünü silip kendikin yapıştırıcan ...Sonra sw yi açıcan . Ben böyle biliyorum . Diğer soruna geçicem portal soruna minecraftta 3 world var bunlar senin yaşdığın , nether ve end . Netherdan geri çıkabilirsin geldiğinportaldan geri dönerek ama endden çıkmak için ya ölmelisin ya da oyunun son boss unu yenmelisin. Forge ise mod yüklemen için gereken bir uygulama . ben bu kadar biliyom : D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Diğer soruları da ben cevaplayayım,

Multi player adından da anlayabileceğin gibi online olarak gerçek oyuncularla oynanılır onlarla savaşabilir kendi birliğini kurabilir beraber yapılar yapabilir ve rol yapabilirsiniz pek çok farklı tür sunucu Bulunuyor ama kaliteli sunucular olduğu gibi uyduruk sunucular da var sana tavsiyem lapisli bir sunucu görürsen oradan kaç bunlar MC'nin en uyduruk sunucularıdır

Trenden Tapatalk ile gönderildi - Trenleri severim ._.