Merhabalar, sizlere harika Netflix dizi/film önerirleri.

BTHANYLMAZER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
netflix.jpg

• Selamlar dostlar! •

Biliyorsunuz, şu anda covid-19 adlı virüsten dolayı tüm dünyamız karantina altında. Bende forumda yeni olmamdan ve merakımdan sizlere bir makale yazmak istedim. Bu Netflix için güzel diziler ve filmler ile alakalı öneriler. Hadi isterseniz geçelim.

• Elite • (bu diziyi izlemedim ama harika diyorlar lol)
• La Casa De Papel • (tüm sezonlarını izledim ve süper)
• The Platform • (güzel bir film)
• Hakan Muhafız • (buna da güzel deniyor lol)
The Walking Dead • (çok güzel bir serüven)
• Ghost War • (buda harika bir korku dizisi, 1 sezonluk ama güzel)
• Stranger Things • (harika bir dizi dizi dizi)
• The Wıtcher • (buda güzel diye duydum)

Evet, şimdilik bildiğim en güzel dizileri paylaştım.

Başka makalelerde görüşmek üzere, hoşçakalın!

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
cok güldüm okurken listeni :D
hem çöp dolu hem de hiçbirini izlememissin, beleş reklam 5head

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Merhaba, Elite seyrettim biraz saçmalamaya başladılar ama hala gideri var cidden güzel dizi. The Platform'u açıkçası ben çok beğenmedim ama tabii ki herkesin zevki fikri başkadır kimine güzel gelir kimine kötü. The Witcher zaten bu aralar benim zirvem ilk çıktığı gibi o gün direk bitirdim. Oyunundan saplar var ama yinede benim için çok güzel :) Hakan Muhafız ise benim için bir hüsran kimilerine göre cidden çok kötüyken kimilerine göre güzel geliyor yapacak bir şey yok :) devamını beklerim iyi forumlar efendim.

bayoreo

the lord of oreos
En iyi cevaplar
11
keşke güzel demek yerine dizilerin ne olduğunu açıklasaydın :/

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Bence kişiyi konusundan dolayı eleştirmek yerine ona neleri düzeltmesi gerektiğini ve neler eklemesi gerektiğini söylerseniz daha etkili olur. Sizce?

Konuya filmin resmini ve konusunu yazabilirsin. Daha güzelleştirir.
Yazıları ortalayabilirsin.
İzlemediysen bile en azından ekleyeceğin film/dizi konusunu okuyup sana göre nasılsa onu yazabilrsin.

Aklıma bunlar geldi. Bir de biraz daha resmi bir dille yazabilirsin. parantez içinde fikir belirtmek yerine film/dizi konusunun altına yeni paragraf yapıp orada fikrini belirtebilirsin.

İyi Günler :1:

BTHANYLMAZER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence kişiyi konusundan dolayı eleştirmek yerine ona neleri düzeltmesi gerektiğini ve neler eklemesi gerektiğini söylerseniz daha etkili olur. Sizce?

Konuya filmin resmini ve konusunu yazabilirsin. Daha güzelleştirir.
Yazıları ortalayabilirsin.
İzlemediysen bile en azından ekleyeceğin film/dizi konusunu okuyup sana göre nasılsa onu yazabilrsin.

Aklıma bunlar geldi. Bir de biraz daha resmi bir dille yazabilirsin. parantez içinde fikir belirtmek yerine film/dizi konusunun altına yeni paragraf yapıp orada fikrini belirtebilirsin.

İyi Günler :1:

Şimdilik nasıl sileceğimi bilmiyorum. Ama bir sonrakinde, daha güzel olacak. Bekleyin. :)

BTHANYLMAZER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yeni yazdığım, Discord Bot Kodlama ile alakalı olan Discord Bot Kodlama makaleme göz atmanızı beklerim. Baya güzel ve şık oldu. Bu sefer inanıyorum harika.

GailAndersen

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
• Greetings friends! •

As you know, our entire world is currently under quarantine due to the virus called Covid-19 . Since I am new to the forum and out of curiosity, I wanted to write an article for you. This is suggestions for good series and movies for Netflix. Let's move on if you want.

• Elite • ( I haven't watched this series but they say it's great lol)
• La Casa De Papel • ( I watched all the seasons and they are great)
• The Platform • ( a good movie)
• Hakan Muhafız • ( this is also called beautiful lol)
The Walking Dead • (a very nice adventure)
• Ghost War • ( this is also a great horror series, only 1 season but it's good)
• Stranger Things • ( a great series of series)
• The Witcher • ( I heard this is good too)

Yes, I have shared the best TV series I know so far.
The Walking Dead is a zombie movie that I like very much, you can also try other movies of the same genre, they are very interesting. I use the latest version of Netflix at
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
to watch movies with many attractive features

Son düzenleme: