Merhabalar.

TembelPenguen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Es-selamun aleyküm ve rahmetullah diyerek selam herkeze :D. Beyler bayanlar. Merhaba ben Berk. 13 yaşımdayım :D. Craftoloji den geldimde :D Baktım burda @aradabir007 abi var çay içmeye geliyim dedimde :D.
Şimdii. Benim adım Berk. 13 yaşında ve 8. Sınıfa gidiyorum :D. Craftolojide beni bilen bilir. Bilmeyenin canı sağ olsun :D Crackken ismim Lloyder16`ydı. Şimdi premium aldım ve ismim TembelPenguen oldu :). Şimdi @aradabir007 @Oxuruk ağbiye selamlar. Unuttuğum yada kalbini kırdığım kişiler varsa günahım affola . Artık TEOG u çalışmam gerek. Sizi yazın görmeyi çok ve çok istiyorum. Kolay Gelsin Herkeze Allaha Emanet.
(

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Selam yeni üye. TEOG'un ikinci nesil kurbanlarındansın demek.. *olgunluk yoğunlaşması* Hey gidi hey, bizim zamanımızda ne sıkıntılar çektik yeni sistemle. Bunun dışında da yazacak birşeyim yok inanır mısın. İyi forumlar dilerim.

-BlackRains (a.k.a "Çiçek Adam") :sgül:

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin dostum. Bu forumda sohbet etmeyi herkes sever burası çılgın bir forumdur. %49 birşeyler bulunur araştırılır %51 eğlenilir! :D

TembelPenguen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam yeni üye. TEOG'un ikinci nesil kurbanlarındansın demek.. *olgunluk yoğunlaşması* Hey gidi hey, bizim zamanımızda ne sıkıntılar çektik yeni sistemle. Bunun dışında da yazacak birşeyim yok inanır mısın. İyi forumlar dilerim.

-BlackRains (a.k.a "Çiçek Adam") :sgül:
Malesef Reis :( Geçmiş Olsun TEOG a girenlere.
Hoşgeldin dostum. Bu forumda sohbet etmeyi herkes sever burası çılgın bir forumdur. %49 birşeyler bulunur araştırılır %51 eğlenilir! :D
Hoşbulduk Foto Güzelmiş.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Aramıza hoş geldin kardeş, forumda kurallara uy, gerek arkadaşlarla şakalaş, sohbet et, taktik sor dilediğini yap. Ve forumda kurallara uy. ^^

Tembel penguen nasıl oluyor da yazı yazabiliyor o kadar tembelken...
Bu adama premium verelim beyler.