Merhabalar..... :)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin. Benim de adım Mert. Bakugan (favori filmimdir) ve Tsubasa dışında pek anime bakmaya zaman kalmıyor, ama ben de animeleri severim. Onun dışında çok büyük bir FCB fanıyımdır, ve bir Katalan milliyetçisiyimdir. Ama sizin bildiğiniz "bebe" FCB fanlarından değilim, çünkü 70'li kadrosundan 90'lı kadrosuna kadar hepsini bulabildiğim videolardan takip ederim.

Ayrıca MLP de bakıyorum. Ve MLP'nin "grimdark" denilen creepypasta içerikli müziklerini de dinlerim. İşte size bir örnek: (İspanyolca anlamayana İngilizcesi de var.)

İspanyolca:

İngilizce:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Forumun eski bir üyesi ve onun geri dönmesi işte bu güzel bir şey siz nesli tükenen bir türsünüz sizi korumaya almamız gerek. B)
Şaka bir yana ben Bestia 16 yaşımdayım Lise 3'te olmam gerekiyordu fakat bir sene sınıfta kalınca işler değişiyor.Şu an da açıktan okuyorum hastalığım yüzünden.Ara sıra foruma gel muhabbet konularına gir iyi eğlenir muhabbet ederiz seninle.

Hoş geldin.
Adım Kemal.
21 yaşındayım.
Kokoreç ve Lol fanıyımdır.
Anime seven biriyimdir. [Bunlar en çok sevdiklerim :D ]
Hobilerim : basketbol , [death note, death note , corpse party(Bunlar en çok sevdiğim animelerden 2 tanesi :D)(2 kere death note yazdım çünkü en ama en çok sevdiğim animelerden birisidir)],anime,kokoreç,eğlence
Çocuk gibiyimdir. Hep doğaçlama takılırım. hiçbir plan kurmam
Ezrealinde dediği gibi : -Plana ne gerek var ^^,
______
Bu kadarını bilsen yeter :D
Abi ekle beni ''BESTİA'' atarız supun oluruz.Ben de sürekli lag oluyor lag sorunum var o yüzden sık sık abimle atamıyorum onunla atarsınız O da 2 yıllık bitirdi.