Bak onu eklemeyi unuttum. İlk işin onları okumak olsun.Pek ısınamadım, bilgiler yetersiz ama hoşgeldin.
Sayfanın alt kısmında bulunan forum kurallarını ve sık sorulan sorularıokumayı unutma.
Lan .-.Burak,hoşgeldin.Umarım hoş vakitler geçiririz beraberce. @BT_GoD sana tavsiye ettiğim bir moderatördür.Özel mesajdan forumdaki şeysileri anlatırım sana.
@KebapDefender da adamdır. @korkugunu ve @Kuadra şu anda Skype'ta konuştuğun şahsiyetler. Forum hayatına başarılar dilerim
![]()
Ya bir ara yazıyı okurken korktum senden çılgın şeyAşırı derecede hızlı internetimle bu yazıyı yazıyorum*
Foruma hoşgeldin umarım ki yaşına göre olgun davranırsın aksi taktirde gözüme girmeden düşersin. *bir saniye ailesinden azar işitiyor* *bitti*
Benim adım Gürkan. İkizler burcuyum 14 yaşındayım. İlgi alanlarımda ilk üçte insan psikolojisi, psişik güçler, bilgisayar.
Anime manyağıyım fakat manga okumam. En sevdiğim anime openingi Unravel'dir.
En sevdiğim anime türleri dram, romantizm, yuri, yaoi, harem, echhi. Bunlar dışında ilgimi çeken animeleri izlerim.
Müzik olarak dubstep, drumstep, drumstep, remix, nightcore, speedcore, kpop, rock, metal, sad songs dinlerim.
Okuldan nefret ederim okumanın gereksiz olduğunu düşünüyorum her ne kadar böyle düşünsem de okumak zorunda kalmanın acısını yaşarken bir yandan da anime dünyasının içinde olmayı ve Tanrı'nın ölümünü duyduktan sonra onun yerine geçmeyi istiyorum.
Ayrımcılığa karşıyım belirli bir seviyede tabi. Her türlü inanca saygım vardır. Kafadan uydurulan inançlara bile.
Bildiğim diller İngilizce. Japonca ve Korece öğreneceğim.
Hedefim bu rezil dünyayı değiştirmek. Olmadı bu rezil dünyayı bozanları yok etmek. Rüyamda dileklerimin gerçekleşmesini engelleyen Tanrı ile yüzleşmek.
Psikopatım. Tabi aklımı kaçırmadım. İnsan öldürmeyi seviyorum ne kadar kötü olsa bile. Tabi ölmeyi hak eden insanları öldürmeyi seviyorum.
Her zaman "ezenin" yanında olurum "ezilen" dostum olmadığı sürece.
*yazı yazamıyor bugünlük bu kadar ekşın yeter*
Sanal launchpadimle Unravel'in dubstepini çalıyorum rahatsız etme*Ya bir ara yazıyı okurken korktum senden çılgın şey
Ve hiç birisini öldürmedin*Aşırı derecede hızlı internetimle bu yazıyı yazıyorum*
Foruma hoşgeldin umarım ki yaşına göre olgun davranırsın aksi taktirde gözüme girmeden düşersin. *bir saniye ailesinden azar işitiyor* *bitti*
Benim adım Gürkan. İkizler burcuyum 14 yaşındayım. İlgi alanlarımda ilk üçte insan psikolojisi, psişik güçler, bilgisayar.
Anime manyağıyım fakat manga okumam. En sevdiğim anime openingi Unravel'dir.
En sevdiğim anime türleri dram, romantizm, yuri, yaoi, harem, echhi. Bunlar dışında ilgimi çeken animeleri izlerim.
Müzik olarak dubstep, drumstep, drumstep, remix, nightcore, speedcore, kpop, rock, metal, sad songs dinlerim.
Okuldan nefret ederim okumanın gereksiz olduğunu düşünüyorum her ne kadar böyle düşünsem de okumak zorunda kalmanın acısını yaşarken bir yandan da anime dünyasının içinde olmayı ve Tanrı'nın ölümünü duyduktan sonra onun yerine geçmeyi istiyorum.
Ayrımcılığa karşıyım belirli bir seviyede tabi. Her türlü inanca saygım vardır. Kafadan uydurulan inançlara bile.
Bildiğim diller İngilizce. Japonca ve Korece öğreneceğim.
Hedefim bu rezil dünyayı değiştirmek. Olmadı bu rezil dünyayı bozanları yok etmek. Rüyamda dileklerimin gerçekleşmesini engelleyen Tanrı ile yüzleşmek.
Psikopatım. Tabi aklımı kaçırmadım. İnsan öldürmeyi seviyorum ne kadar kötü olsa bile. Tabi ölmeyi hak eden insanları öldürmeyi seviyorum.
Her zaman "ezenin" yanında olurum "ezilen" dostum olmadığı sürece.
*yazı yazamıyor bugünlük bu kadar ekşın yeter*
Pek ısınamadım, bilgiler yetersiz ama hoşgeldin.
Sayfanın alt kısmında bulunan forum kurallarını ve sık sorulan sorularıokumayı unutma.
Evet hiçkimse öldürmedim ama öyle bir imkanım olsa seve seve öldüreceğim birisini*Ve hiç birisini öldürmedin*