Merhabalar..!

Tilkißey

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sadece hissetiğimi söyledim. Biraz ürkünç buldum o kadar. Yaş ortalamasına göre arkadaş edinmekle bahsetmedim. İnternette ürkünç insanların olduğunu bildiğimden dolayı söyledim.
Normalde bu forumda hic mesaj yazmiyorum ama dayanamadim sizin mesajlariniz uzerine. Konu sahibinin 21 yasinda olmasi sebebiyle garip goruyorsunuz ya durumu, beni bilseniz acaba ne yaparsiniz merak ediyorum hani :)

[tLk] Tilkißey - Mahmut Sami Yöntem

Artemix

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Normalde bu forumda hic mesaj yazmiyorum ama dayanamadim sizin mesajlariniz uzerine. Konu sahibinin 21 yasinda olmasi sebebiyle garip goruyorsunuz ya durumu, beni bilseniz acaba ne yaparsiniz merak ediyorum hani :)

Ben tahmin ediyorum az buçuk :D

Ben de 19 yaşındayım memnun oldum bu arada. Henüz yaşıma uygun birisini tam olarak bulmuş değilim. İsterseniz sizle bir muhabbet edebiliriz.
Ne demek zevkle :)

Hoş geldin foruma umarım çok iyi arkadaşlar edilirsin belki bizde oluruz iyi arkadaş. :)
İyi forumlar.
Neden olmasın :)

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0

Dikkat aşağıda ağır bir şekilde sarkastik ve abartılı konuştum. Ciddiye almayın.

Ah, özür dilerim benim hatam. Sizin gibi değilim hemen düzeltiyim.

Merhaba canım arkadaşım!! Foruma hoş geldin.
Benim adım Mahmut
Soy adım Öztürk

Hobilerim arasında golf yapmak var

Bu kimlik No'um
1584382349
Bu Telefon Numaram
05446437843
Bu da yaşadığım yerin koordinatı

Umarım forumda müthiş zaman geçirirsin ve olabildiğince çok çocuk kaçırırsın.

Şimdi öfkeden patlamadan ilk cümleme tekrar bakın ve devam edin...

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne diyelim geçmiş olsun.Karanlık Cehennemimize hoş geldin.Umarım hayatta kalabilirsin.İyi şanslar.Seninle tanışmayı isterim ama dikkat etmeni de öneririm.(Çok ciddiye alma forumu ya da kimseyi kötülemiyorum)

Artemix

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, neden bu forum bu kadar kötüleniyor anlamıyorum :) Hayatta kalırım sıkıntı yok :)

Çok hunger games oynadım. Problem yok :)