Merhabalar ^^

Sorbender

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle en azından bu forumda kısmen yeni olduğumu belirtmek isterim.Daha önce gelmiştim ve üyede olmuştum fakat çok kalamadım.Ama yeniden ilgimi çekti diyelim.Şimdi biraz kendimi tanıtayım isterseniz.

İsmim Mehmet Ali ve 16 yaşındayım.Uzun zamandır -yaklaşık 5 veya 6 yıl- Minecraft oynuyorum.Genelde modlu oynamak ilgimi çekmiştir ve modlar ile ilgili çok geniş bilgiye de sahibim.Forumda yazılı mod tanıtımları yapmayı düşünüyorum.Eminim ki bazı modlar ile ilgili bilgiye ihtiyacı olan kişiler varıdır çünkü ne kadar öğrenirseniz öğrenin her gün yeni bir şey öğreniyorsunuz çoğu modda.Diğer oyunlarla aramda iyidir.Eski bilgisayarım hurdaya döndüğü için uzun zamandır onu değilde özellikleri oldukça düşük başka bir bilgisayar kullanmak zorundayım.Ama zamanında o bilgisayarda çoğu oyunu denemişliğim vardır.şu an sadece takip ediyorum.Seneye LYS bittiğinde yeni bir monster marka dizüstü almayı düşünüyorum.Birde animeler çok hoşuma gider.Şu güne kadar yaklaşık 60 kadar anime bitirmişimdir.Başlayıp bitirmediğim bir o kadar vardır.Birde listemde izleyeceklerim var birsürü.Eğer anime önerisi isterseniz pm atabilirsiniz.

Bu forumda şu an biraz gezdiğimde farkettiğim şey insanların eski ortamları araması.Açıkçası ben uzun süre bfchickengamersforum da yazdım.Ortamı oldukça hoştu fakat belki bilen vardırki o forumun önce ismi değişti sonra malesef kapandı.Ben bu ortamın yokolmasını Minecraft'ın eskimesine bağlamışımdır hep.O forumda git gide düşüyordu çünki.Ama doğru içerik bulunursa Minecraft eskise bile yeniden böyle ortamların geri geliceğine inanıyorum.Ben daha bulamadım ama umarım bigün ben ya da başka biri bulabilir.

Buraya kadar okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim.Dediğim gibi artık beni aktif bir şekilde burada görebilirsiniz elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışacağım.Kendinize iyi bakın ^^ Bai baiii

VictoryTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak hoşgeldiniz mod paketlerinizi bekliyorum hem 1.8 sürüm çok yok :)

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hoşgeldin arkadaşım. Valla kendini bu kadar detaylı tanıtman dikkatimi çekmedi değil. Yersiz bulduğum doğrudur ama gelen yeni arkadaşlara sert çıkışmak ayıptır :) Ben eski ortam takıntısı değilim zaten bilmem de. Ancak Minecraft'ın öleceği gün yaklaştıkça insanlar bu forumdan ve bu oyundan soğuyor ve ortam adına bir şey kalmıyor. Bilgisayar konusuna gelince, ben ve @GameKingTr59 arkadaşım yardıma hazırız. Mod bilgilerinden faydalanmak için sabırsızlanıyorum. Tekrardan hoşgeldin..

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.10 modları ile ilgili tanıtımlara bakıyordum ben de :D

Hoşgeldin. Galiba söyleyebileceğim ilk şey forumdaki insanların okuma üşengeçliğine bağlı olacak. Yazılarını daha fazla paragraflara bölersen daha çok okunabilir :D

Neyse. Eski ortamı ben özlüyorum. Ama bu işi Minecraft'a mı bağlamak lazım orasını bilemem. Yani forumu açtığımız anda 30 tane reklamla karşılaşmak zorunda olmasak mesela mükemmel olur. Forumda daha fazla aktif kişi olsa ve daha fazla muhabbet etsek. Ben bu konuyu insanların yaşlarının ilerlemesine bağlıyorum biraz. SSundee bu konuda güzel bir açıklama yapmıştı.

14 yaşındaki biri Minecraft'ı oynarken çok eğlenebilir. Ama yaşı büyüdükçe Call Of Duty, GTA, Counter-Strike gibi daha çok aksiyon sağlayan oyunlara dönük hale gelecektir. Ki buna direk kendimi örnek vereyim: Ben de eskiden Minecraft oynamaya bayılırdım ama şimdi bir sürü mod olmadan sarmıyor. Sonra tabii ki insanların bu ilerleyişi arkadan gelenleri de etkileyeceği için her yıl daha az Minecraft oyuncusu bulacağız.

Kendimi tanıtmama gerek yok. Zaten en az 1 haftaya bütün forumu tanırsın :D Tekrardan hoşgeldin...