Merhabayın

FlyKunduz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabayın ben anıl forumunuza daha yeni kayıt oldum ve nerde forum hakkında yardım olacagını bilmiyordum ve en cok bakıaln yer burası oldugundan buraya sorayım dedim umarım ceza almam :) ben nasıl agac yumruklayıcıda nbaska bısı olacagını merak ediyorum forumunuzda oyle bir konu varsa beni bilgilendirebilir misiniz link atabilirmisin ornek kac mesaj attıp oldugnu umarım bu konu yuzunden ban yemem cunku ilk konum kotu bir baslangic istemiyorum

FlyKunduz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben nasıl forumda rutbe kazanılcagnı sordum biraz karmasık olabilir :S bunun hakkında bilgilendirme lınkı var mı (ilk fotografımı yukledim yey)[DOUBLEPOST=1378933056,1378933021][/DOUBLEPOST]sen kıdemli uyesin ornek olarak

FlyKunduz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
cok saol su an senin yorumlarını begenmem sana kazanc saglar deyil mi ? (istersen begenebilirim yardıından dolayı)

FlyKunduz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sey bide simdi konu minecraftla ilgili olmadı yetkililerden biri konuyu kapatabilir mi acaba

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak aslında tam öyle değil. Rütbe sistemi soyledir. 50. Mesajda bir rütbe alırsınız 100. De bir 500. De bir gibi. Arkadaşın postlarini beğenmen de ona mctl kazandırırsiniz.

LG-P500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bak aslında tam öyle değil. Rütbe sistemi soyledir. 50. Mesajda bir rütbe alırsınız 100. De bir 500. De bir gibi. Arkadaşın postlarini beğenmen de ona mctl kazandırırsiniz.

LG-P500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Eskiden mctl sistemi yokken mesajının beğenilmesi büyük etki ediyordu,Şimdi değiştimi haberim yok.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ödül puanları ile alınıyor rütbeler ödül puanlarıda belirli barajları geçerek kazanılıyor.Örneğin 50 mesaj atıyorum 50 ödül puanı ediyor.Eğer 100 Ödül puanı barajını geçersen yeni rütbeyi alıyorsun.Bu arada hoşgeldin inşallah forumun lamer ve cahil bölümünden olmazsın.