- En iyi cevaplar
- 0
Bilmece Zorluğu: Zor (7/10)
Kitlesel Düşünce ve Optimum Seçenek Yönetimi
Selam Forumdaşlar ! Biz 5 kişilik, birbirini sevmeyen bir hırsız ekibiyiz.
Eğer çıkarlar olmasa birbirimizle iş birliği yapmazdık !
Birkaç saat önce bir krallığın merkez bankasını soyduk.
Ama altın dağılımını yapamadık ! Tam 100 adet 1 kiloluk altınımız var.
İlk olarak ben bir teklif sunacağım. 5'imiz de oy kullanacağız. Eğer teklifi grubun yarısı veya daha fazlası onaylarsa, benim teklifim gerçekleşecek. Eğer onaylanmazsa beni infaz edecekler ve teklif sunma sırası 2. kişiye geçecek.
2. kişi teklifini sunacak. 4'ü oy verecek. 2 veya daha fazla olumlu oy çıkarsa teklif onaylanacak.
Eğer oyların en az yarısını alamasa 2. kişi infaz edilecek ve teklif sunma sırası 3. kişiye gidecek.
Bu onaylanana kadar 1.-> 2. -> 3. -> 4. -> 5. sırasıyla devam edecek.
Yani, benim yaşamam için, en az 2 kişinin teklifimi onaylaması gerekecek.
Sorum şu; kendime en çok altını nasıl alabilirim ? Sizce nasıl bir teklif sunmalıyım ?
- KURALLAR -
- Hiçbir hırsız, birbirine güvenmez veya takım olmaz.
- Hırsızlar sadece zevk için bile infaz isteğinde bulunabilr.
- İstersen bir hırsıza 0 altın vermeyi seçebilirsin..
- Senden sonraki durumları iyi takip et ve kimin teklifinin kime yaracağını bulmaya çalış.
- Ben kimseyi öldüremem. Dağıtım kurallarına uygun davranmalıyım.
- Hırsızların hepsi çok zeki ve hızlı bir şekilde düşünüp en optimum seçeneği seçecektir.
@MegaCrafter @GodofMilker @RoWTeeN @mrbobakingKitlesel Düşünce ve Optimum Seçenek Yönetimi
Selam Forumdaşlar ! Biz 5 kişilik, birbirini sevmeyen bir hırsız ekibiyiz.
Eğer çıkarlar olmasa birbirimizle iş birliği yapmazdık !
Birkaç saat önce bir krallığın merkez bankasını soyduk.
Ama altın dağılımını yapamadık ! Tam 100 adet 1 kiloluk altınımız var.
İlk olarak ben bir teklif sunacağım. 5'imiz de oy kullanacağız. Eğer teklifi grubun yarısı veya daha fazlası onaylarsa, benim teklifim gerçekleşecek. Eğer onaylanmazsa beni infaz edecekler ve teklif sunma sırası 2. kişiye geçecek.
2. kişi teklifini sunacak. 4'ü oy verecek. 2 veya daha fazla olumlu oy çıkarsa teklif onaylanacak.
Eğer oyların en az yarısını alamasa 2. kişi infaz edilecek ve teklif sunma sırası 3. kişiye gidecek.
Bu onaylanana kadar 1.-> 2. -> 3. -> 4. -> 5. sırasıyla devam edecek.
Yani, benim yaşamam için, en az 2 kişinin teklifimi onaylaması gerekecek.
Sorum şu; kendime en çok altını nasıl alabilirim ? Sizce nasıl bir teklif sunmalıyım ?
- KURALLAR -
- Hiçbir hırsız, birbirine güvenmez veya takım olmaz.
- Hırsızlar sadece zevk için bile infaz isteğinde bulunabilr.
- İstersen bir hırsıza 0 altın vermeyi seçebilirsin..
- Senden sonraki durumları iyi takip et ve kimin teklifinin kime yaracağını bulmaya çalış.
- Ben kimseyi öldüremem. Dağıtım kurallarına uygun davranmalıyım.
- Hırsızların hepsi çok zeki ve hızlı bir şekilde düşünüp en optimum seçeneği seçecektir.
Eğer sen, 2. ve 3. kişi ölürse.
4. Kişi teklif sunacak.
Teklifi ne olursa olsun kabul edilecek çünkü 2 oy verilecek ve bu oylardan birisi kendi oyu.
Ve 4. kişi tüm altınları kendine almayı teklif edecek. Ve kendi oyu ile onaylanacak.
5. kişi bu yüzden teklif sırasının asla 4. kişiye gelmesini istemeyecek.
4. Kişi teklif sunacak.
Teklifi ne olursa olsun kabul edilecek çünkü 2 oy verilecek ve bu oylardan birisi kendi oyu.
Ve 4. kişi tüm altınları kendine almayı teklif edecek. Ve kendi oyu ile onaylanacak.
5. kişi bu yüzden teklif sırasının asla 4. kişiye gelmesini istemeyecek.
@MegaCrafter @GodofMilker