Mertka | Tnt'den Kaçış |

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar harita paylaşımın bölümü 3 :) şimdi sizlere tnt'den kaçma haritası hazırladım sadece 2 bölümlü k.b v 2.0 gelince 5-6 bölümlü harita yapacağım ve daha eğlenceli yapıcağım, bu harita deneme amaçlı yaptım eğer sevdiyseniz devamını getireceğim :) Kusura bakmayın resim koyamıyorum.

LİNKLER
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
" Kusura bakmayın resim koyamıyorum. "
Dedim map fazla büyük değil koymaya gerek duymuyorum[DOUBLEPOST=1411798659,1411798622][/DOUBLEPOST]v 2.0 da kesin koyacağım
Kurallar nedeniyle ne olursa olsun en az 3 resim gerekli, yoksa konun arşive alınır.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Gerek merak, gerek kurallar nedeniyle; bence de resim koy.

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foto koyucaktım fakat minecrafta girmiyor launcheri açıyorum fakat hiçbir şey gözükmüyor Yardım

Açıyorum fakat şeffaf ekran gibi oluyor fakat aslında açık birde resimleri bilgisayarımda açarkende aynı olay oluyor

KorayAras

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foto koyucaktım fakat minecrafta girmiyor launcheri açıyorum fakat hiçbir şey gözükmüyor Yardım

Açıyorum fakat şeffaf ekran gibi oluyor fakat aslında açık birde resimleri bilgisayarımda açarkende aynı olay oluyor
CTRL+ALT+DELETE ile görev yöneticisine gir, İşlemlere bas, orada javaw.exe veya benzeri bir işlem bulunabilir. o işlemi sonlandır. daha sonra launcheri açmayı dene olmaz ise farkli bir cracked launcher kullan

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
CTRL+ALT+DELETE ile görev yöneticisine gir, İşlemlere bas, orada javaw.exe veya benzeri bir işlem bulunabilir. o işlemi sonlandır. daha sonra launcheri açmayı dene olmaz ise farkli bir cracked launcher kullan
Crack zaten nasl oldu derseniz arkadaşım hack programı bulmuştu ve benim üzerimde denemek istedi bende kabul ettim bir şey olmaz dedim arkadaşımda ne olacağını bilmiyordu ve arkadaşımnın programına bağlandım bişeylere tıkladı neye tıklıyacağını bilmiyordu 60sn sonra bilgisayaranız kapanacak diye bana bildiri geldi ve kapandı pcyi açtımekran açılmıyordu CTR-ALT-DEL yapıp explorer dosyasını çalıştırdım ekranın açılması için fakat bilgisayarıma girdiğimde bazı programlar açılmıyordu hatta google felan siteleregirmiyordu site olayını halldeddik fakat resimler skype minecraft felan donuyor ? sanırım program bazı öğeleri başlatırken engellemiş :(

W

WitherMan

Ziyaretçi
Crack zaten nasl oldu derseniz arkadaşım hack programı bulmuştu ve benim üzerimde denemek istedi bende kabul ettim bir şey olmaz dedim arkadaşımda ne olacağını bilmiyordu ve arkadaşımnın programına bağlandım bişeylere tıkladı neye tıklıyacağını bilmiyordu 60sn sonra bilgisayaranız kapanacak diye bana bildiri geldi ve kapandı pcyi açtımekran açılmıyordu CTR-ALT-DEL yapıp explorer dosyasını çalıştırdım ekranın açılması için fakat bilgisayarıma girdiğimde bazı programlar açılmıyordu hatta google felan siteleregirmiyordu site olayını halldeddik fakat resimler skype minecraft felan donuyor ? sanırım program bazı öğeleri başlatırken engellemiş :(
Boku Yedin Dostum :(

KorayAras

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen sıfırdan temiz bir format at veya bilgisayardan anlayan birisine format attır.