mesaj atma süresi

süre kaldırılmalımı ?

• evet kaldırılmalı

Kullanılan: 6 60.0%
  • hayır kaldırılmamalı

Kullanılan: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

amrasamandil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar bilmekte olduğunuz gibi forumumuz da bir mesaj attıktan sonra yaklaşık 60 saniye beklememiz gerekiyor başka bir mesaj atabilmemiz için bence bu çok gereksiz bir şey çünkü biz sonuçta bu forumu birilerine yardım etmek için kullanıyoruz ve birilerine yardım etmeninde bir sınırı olmamalı bu yüzden bir anket başlatacağım size yukarıdaki anketi doldurarak sürenin kaldırılmasında yardımcı olabilirsiniz bu konu hakkında forum yetkililerine de duyarlı olmasını rica ediyorum

Okumaya üşenenler için özet: hani mesaj yazdığımızda 2. mesaj için bekleme süresi varya onu kaldırmak için anket yapıyoruz

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bence kaldırılmamalı.Sen git bi konuda adama gıcıklık yap.klavyeye otur 30 kere yorum at.Yok öyle.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bence Gerekli Bir Şey Kaldırılmamalı +1

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yardım gereken konularda 60 saniye bekleyebilirsin.Ölecek mi ki adam 60 saniye beklese ?

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
aynen öyle bi keresine değil ağu kişinin başına gelmiştir mesaj atmak için mesela 6 saniye bekleyin diyo bekliyorum 6 saniye sayıp sonra basıyorum omuyor sonra 15 16 ya kadar saydımmı olabiliyor bu mesaj süresi bence en fazla 30 saniye olmalı.

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Bu konu daha önce açılmıştı xenforoda en az 60 saniye beklenmesi değiştirilmiyormuş.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
xenforoda bekleme süresi değiştirilemiyor boşuna tartışmayın kapatın konuyu.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım 60 saniye bekleme süresi ile zor engel olunuyor flood,spam olaylarına :D
60 saniye olmasa sen bu forumda barınabilirmisin sanıyorsun