Evet diplomasız doktorlar bugün sizlere son günlerde başlamış bir rahatsızlığımdan bahsedeceğim.
Mesaj yazmadan önce (yüzde yüz emin olsam bile) konuyu araştırıyorum ve iyice emin olduktan sonra öyle cevap yazıyorum.
Aslında iyi bir şey gibi geliyor ama kendimi özgüvensiz de hissediyorum ve sanki aniden cevap vermem gerekse
cevap veremeyecekmiş gibi hissediyorum.
Bunun yanında bir şey başlatmadan önce (konu, tartışma vb.) uzun süre düşünüyorum ve çoğu zaman başlatmıyorum
(doğru olduğundan emin olsam bile).
Sizce bu iyi bir şey midir? Kötü bir şey midir? Kötü bir şeyse çözümü var mıdır? İyiyse ne gibi faydaları vardır?
Bunları burada tartışalım istedim.
çaktırmayın gece sıkıntıdan açtım
Günler sonra gelen edit gibi edit: Şimdiden buraya söyleyim artık böyle bir sorun kalmadı
kendi içimde çözdüm yani gerçekten sorunu çözmeye dair bir mesaj yazacaksanız
yazmayın gerek kalmadı. Onun dışında takılabilirsiniz.
Mesaj yazmadan önce (yüzde yüz emin olsam bile) konuyu araştırıyorum ve iyice emin olduktan sonra öyle cevap yazıyorum.
Aslında iyi bir şey gibi geliyor ama kendimi özgüvensiz de hissediyorum ve sanki aniden cevap vermem gerekse
cevap veremeyecekmiş gibi hissediyorum.
Bunun yanında bir şey başlatmadan önce (konu, tartışma vb.) uzun süre düşünüyorum ve çoğu zaman başlatmıyorum
(doğru olduğundan emin olsam bile).
Sizce bu iyi bir şey midir? Kötü bir şey midir? Kötü bir şeyse çözümü var mıdır? İyiyse ne gibi faydaları vardır?
Bunları burada tartışalım istedim.
çaktırmayın gece sıkıntıdan açtım
Günler sonra gelen edit gibi edit: Şimdiden buraya söyleyim artık böyle bir sorun kalmadı
kendi içimde çözdüm yani gerçekten sorunu çözmeye dair bir mesaj yazacaksanız
yazmayın gerek kalmadı. Onun dışında takılabilirsiniz.
Son düzenleme: