NickWilde

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Evet diplomasız doktorlar bugün sizlere son günlerde başlamış bir rahatsızlığımdan bahsedeceğim.
Mesaj yazmadan önce (yüzde yüz emin olsam bile) konuyu araştırıyorum ve iyice emin olduktan sonra öyle cevap yazıyorum.
Aslında iyi bir şey gibi geliyor ama kendimi özgüvensiz de hissediyorum ve sanki aniden cevap vermem gerekse
cevap veremeyecekmiş gibi hissediyorum.
Bunun yanında bir şey başlatmadan önce (konu, tartışma vb.) uzun süre düşünüyorum ve çoğu zaman başlatmıyorum
(doğru olduğundan emin olsam bile).
Sizce bu iyi bir şey midir? Kötü bir şey midir? Kötü bir şeyse çözümü var mıdır? İyiyse ne gibi faydaları vardır?
Bunları burada tartışalım istedim.

çaktırmayın gece sıkıntıdan açtım

Günler sonra gelen edit gibi edit: Şimdiden buraya söyleyim artık böyle bir sorun kalmadı
kendi içimde çözdüm yani gerçekten sorunu çözmeye dair bir mesaj yazacaksanız
yazmayın gerek kalmadı. Onun dışında takılabilirsiniz.

Son düzenleme:

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Kötü bir şey değildir. Ama iyi bir şeyde değil.

Archtuarek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gereksiz,Durumuna Düşmek İstemiyosun Galiba Ama Bu İyi Bir Şey Hemde Kötü bir şey Mesela Boş Konuşmassın ama Hemen Cevap Veremessin Hazir Cevap Olamassın.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sen birinden kötü yorum almak istemiyorsun sadece iyi yorum yapmak istemiyorsun,
Yoksa senin yorumuna karşılık verilip ya tartışma çıkabilir yada senin dediğini kabul etmeyebilir.

Nano_Sensei

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kötü değil hatta iyi bir huy bana göre. Uyarı alma ihtimalini düşürecek bir şeydir :)

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dalak Kendine Bırak ya Kasma Bu Kadar MinecraftTürk Forumundasın Ne Kadar Araştırman Gerekebilir ki Bir Konuyu

NickWilde

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İnsanların gözünde cahil olarak gözükmek istemiyorsun anlaşılan. İnsanların gözünde nasıl gözüktüğünü pek önemseme derim sadece kendini gerersin.

Sanırım öyle olabilir ama sorun şu ki cahil değilim. Yani konuyu biliyorum ama bildiğimin farkında değilim galiba. Ya da araştırıp sağlama alıyım düşüncesiyle de hareket ediyor olabilirim. (Bunu yazarken bile sağlama almanın anlamına baktım :( )

Gereksiz,Durumuna Düşmek İstemiyosun Galiba Ama Bu İyi Bir Şey Hemde Kötü bir şey Mesela Boş Konuşmassın ama Hemen Cevap Veremessin Hazir Cevap Olamassın.

Bence de öyle olmalı çünkü eskiden çok boş konuştuğum olurdu (pek konuşmadığım için galiba) artık böyle yapmaktan kaçınmak istiyorumdur muhtemelen.

Kötü bir şey değildir. Ama iyi bir şeyde değil.

Haklısınız bence de bundan sonra gerekmedikçe yapmamaya çalışacağım.

Sen birinden kötü yorum almak istemiyorsun sadece iyi yorum yapmak istemiyorsun,
Yoksa senin yorumuna karşılık verilip ya tartışma çıkabilir yada senin dediğini kabul etmeyebilir.

Muhtemelen öyledir :)

Kötü değil hatta iyi bir huy bana göre. Uyarı alma ihtimalini düşürecek bir şeydir :)

:D Uyarı alınacak şeyler değil zaten çoğu zaman ama karşıma çıkarsa öyle bir durum belki işe yarayabilir :D

Dalak Kendine Bırak ya Kasma Bu Kadar MinecraftTürk Forumundasın Ne Kadar Araştırman Gerekebilir ki Bir Konuyu

Yani sen de haklısın, ağzına geleni söyledikleri bir ortamda belki de bu kadar zorlamamlıyım :D

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
herşeyin cevabını yazmadan anlamına bakıyorsan bunun anllamına bak :D "Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine"

NickWilde

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
herşeyin cevabını yazmadan anlamına bakıyorsan bunun anllamına bak :D "Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine"
Baktım en uzun kelimeymiş :D Daha doğrusu popüler kültürün en uzun kelime olarak kabul ettiği kelimeymiş yoksa daha uzunları da varmış :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Birisi acil durum çağrısı atmış, dosyada hasta bilgisi kısmında 254 yaşında, psikoz geçirmiş bir tilki olduğ... Ah bu senmişsin @NickWilde

Cevap verdiğin zaman yanılmak istemiyorsun, bu normal. Ama her konuda özgüven eksikliğin olduğunu düşündürecek kadar saplantılıysan ya gerçekten bir halt bildiğin yok ki bu durumda bilinçaltın haklı ya da her şeyi cevaplama ve bilme isteğin var ancak yanılmaktan korkuyorsun. İnsanların gözünde cahil ve hatalı olarak görülmektense "zoofili" denmesini tercih edersin. Ancak asıl merak ettiğim hata yapmaktan korkmanın nedeni "özür dileme özürlü" olman mı yoksa içindeki gizli ego mu? İnsanlar hata yaptığında özür diler, konu kolayca kapanır. (sanalda) Bir dahakine bunu da içtiğin çorbaya eklemeyi unutma.

Diplomasız doktor arıyorsan aksayarak geziniyorum buralarda. Konu dışı benim mekan zaten.

NickWilde

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Birisi acil durum çağrısı atmış, dosyada hasta bilgisi kısmında 254 yaşında, psikoz geçirmiş bir tilki olduğ... Ah bu senmişsin @NickWilde

Cevap verdiğin zaman yanılmak istemiyorsun, bu normal. Ama her konuda özgüven eksikliğin olduğunu düşündürecek kadar saplantılıysan ya gerçekten bir halt bildiğin yok ki bu durumda bilinçaltın haklı ya da her şeyi cevaplama ve bilme isteğin var ancak yanılmaktan korkuyorsun. İnsanların gözünde cahil ve hatalı olarak görülmektense "zoofili" denmesini tercih edersin. Ancak asıl merak ettiğim hata yapmaktan korkmanın nedeni "özür dileme özürlü" olman mı yoksa içindeki gizli ego mu? İnsanlar hata yaptığında özür diler, konu kolayca kapanır. (sanalda) Bir dahakine bunu da içtiğin çorbaya eklemeyi unutma.

Diplomasız doktor arıyorsan aksayarak geziniyorum buralarda. Konu dışı benim mekan zaten.

Kendimi hiç özür dileme özürlü olarak tanımlamadım. Özür dilemekten hiç korkum olmadı ve her hatamda özür dilerim. Diğer yandan gizli egom varsa bunu ben nasıl bilebilirim :D Durumun neden kaynaklandığı bilemeyeceğim ama çok sorun olmadığına kanaat getirdim. Bundan sonra emin olmadığım bir şey olduğunda araştırırım bildiğim bir şeyse de araştırmam. Hemen cevap vermem gerekirse de ya bilmediğimi söylerim ya da şansımı denerim :) Tavsiyeler (ya da yaptığın her neyse artık) için teşekkür ederim :)

peki anlamı ne ?

Muvaffakiyet başarı demek, kelimenin tamamını yazdırma şimdi beynim kulağımdan aksın istemiyorum :|

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Kendimi hiç özür dileme özürlü olarak tanımlamadım. Özür dilemekten hiç korkum olmadı ve her hatamda özür dilerim. Diğer yandan gizli egom varsa bunu ben nasıl bilebilirim :D Durumun neden kaynaklandığı bilemeyeceğim ama çok sorun olmadığına kanaat getirdim. Bundan sonra emin olmadığım bir şey olduğunda araştırırım bildiğim bir şeyse de araştırmam. Hemen cevap vermem gerekirse de ya bilmediğimi söylerim ya da şansımı denerim :) Tavsiyeler (ya da yaptığın her neyse artık) için teşekkür ederim :)

Muvaffakiyet başarı demek, kelimenin tamamını yazdırma şimdi beynim kulağımdan aksın istemiyorum :|

En azından buna cevap vermek için araştırmaya gerek duymadın. Yoruma dayalı şeylerle ilgilenirsen sana daha iyi gelir. Mariana Çukuru'nun ne kadar derin olduğunu metre bazında bilmende sorun yok ama çukurun dibinde kaç canlı türünün yaşadığını bilmene gerek yok. Oşinograf değilsen elbette.