Mesajlarım silinmemiş.

Sergunkorowakurwa

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İyi ki sergun26, Sergunkorowakurwa ve tavşan26'nın mesajlarını ve hesapların kendisini silin dedik. Mesajlar hala duruyor.
Sırf mesajları silebilin diye tekrar kayıt olayım mesajlar üstüme geçsin dedim, olmuyor. Tebrik ederim.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Sergun;
Öncelikle adminler senin hesabını veya mesajlarını silmek zorunda değiller. Şanslısın ki isteğini yerine getirip hesabını silmişler. Hem 5.000 den fazla mesajın vardı. Ve pek çok mesajın insanlara yardımcı olmuştur ve olacaktır. Bundan eminim.
12National12'nin hesabında Fujia bir mesaj yazmıştı. Her profil mesajını manual olarak sildim diye. Xenforo'da mesajları tümden silme gibi bi özellik olup-olmadığını bilmiyorum. Ama eğer olsaydı Fujia kullanırdı...
Adminlerin 5.000+ mesajı manual olarak silmesini isteme. Bu çok uzun sürer.
Ayrıca sen bu hesap ve mesaj sildirme olayını foruma kayıt olmadan önce düşüncektin. Buraya yazdığın her harf, senin zihninden çıkıp sanal ortama dökülmüştür. İstersen git insan hakları mahkemesine... Haksız çıkarsın.

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle,xenforo bilgim yoktur pek fazla fakat bildiğim kadarıyla tüm mesajlarını silemezler,vede yan hesap açman senin hatan,açmasaydın