Meşgul değilsen..

Drakula61

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çok uğraştırmayacak bir şey isteyeceğim; birisi şu datatag konusu yabanci dil olduğundan ve datatag i bilmediğim için kılıç bot vs. Koşu hızı artıran sağlık increase yapmaya yarayan falan.. Kod yazıp birkac kombinasyonu mesaj atabilir mi?

Atacak olanlar için simdiden teşekkür ettim
Capture+_2017-09-27-00-17-01.jpg

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Drakula61

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu konuda gerekli bilgiler var inceleyebilirsin, attrbutes vs. var
Verdiğin link için teşekkür ediyorum, birşeyi merak ediyorum kodu mobilde kullanmayı denemek istedim ve biryerlerde hata falan buldu doğal olarak. Mcpe (mobil) de bu tür kodlar yapılabiliyor mu? Yapılıyorsa onun için de link verebilir misin?
Capture+_2017-09-27-16-31-35.jpg

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Verdiğin link için teşekkür ediyorum, birşeyi merak ediyorum kodu mobilde kullanmayı denemek istedim ve biryerlerde hata falan buldu doğal olarak. Mcpe (mobil) de bu tür kodlar yapılabiliyor mu? Yapılıyorsa onun için de link verebilir misin?Ekli dosyayı görüntüle 57404

272 yerine sanırım item ismi girmen gerek.

Drakula61

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
272 yerine sanırım item ismi girmen gerek.
Dediğini dikkate aldım ve nedense gözümden kaçmış:) sağol ama şimdi de benzer bir hata var ve id icin butun buyuk kucuk harf kombinasyonunu denedigim halde gecersiz diyor; resim atacam
Capture+_2017-09-27-20-46-26.jpg

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Dediğini dikkate aldım ve nedense gözümden kaçmış:) sağol ama şimdi de benzer bir hata var ve id icin butun buyuk kucuk harf kombinasyonunu denedigim halde gecersiz diyor; resim atacamEkli dosyayı görüntüle 57418

PE hakkında pek bilgim yok ama yazdığın kodun tamamını atarsan belgi PC sürümünden bildiklerimle çözebilirim ama şunu diyeyim komut bloğu ile uğraşmayı sunucularla uğraşmaya başladığımda bıraktım çünkü pluginlerle bu tür işler daha kolay yapılıyor.

Drakula61

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
PE hakkında pek bilgim yok ama yazdığın kodun tamamını atarsan belgi PC sürümünden bildiklerimle çözebilirim ama şunu diyeyim komut bloğu ile uğraşmayı sunucularla uğraşmaya başladığımda bıraktım çünkü pluginlerle bu tür işler daha kolay yapılıyor.
Lys sorusu çözmek gibi ya vallaha ufak bir şey için elimi uzattım bir gündür uğraşıyorum sadece zevk için ama yemedi..

Aslında pc için çözümü de benim için yeterli olur.

/give @p diamond_sword 1 0 {display:{Name:"Glory",Lore:["Used for deadly combat"]},ench:[id:"16",lvl:"5"]}

Kod bu, dediğim gibi sadece sondaki id: i kabul etmiyor.

Drakula61

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu tür plugin falan ek işlerle uğraşacak kadar vaktim olmuyor
Keyfe yaparken cok uzamasını istemiyorum.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Lys sorusu çözmek gibi ya vallaha ufak bir şey için elimi uzattım bir gündür uğraşıyorum sadece zevk için ama yemedi..

Aslında pc için çözümü de benim için yeterli olur.

/give @p diamond_sword 1 0 {display:{Name:"Glory",Lore:["Used for deadly combat"]},ench:[id:"16",lvl:"5"]}

Kod bu, dediğim gibi sadece sondaki id: i kabul etmiyor.

Virgülden sonraki ench kısmını aşşağıdaki gibi değiştir.
PHP:
ench:[{id:16,lvl:5}]}

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Ad unuttun yada o parantezi atladin falan.. Anlamadım ne olduğunuEkli dosyayı görüntüle 57420

Aşşağıdakileri bir deneyin.

PHP:
/give @p diamond_sword 1 0 {display:{Name:"Glory",Lore:["Used for deadly combat"]},ench:[{id:16,lvl:5}]}
PHP:
/give @p diamond_sword 1 0 {display:{Name:"Glory"},{Lore:["Used for deadly combat"]},ench:[{id:16,lvl:5}]}

Drakula61

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aşşağıdakileri bir deneyin.

PHP:
/give @p diamond_sword 1 0 {display:{Name:"Glory",Lore:["Used for deadly combat"]},ench:[{id:16,lvl:5}]}
PHP:
/give @p diamond_sword 1 0 {display:{Name:"Glory"},{Lore:["Used for deadly combat"]},ench:[{id:16,lvl:5}]}
Bunun sonucu çıkmayacak sanki, boşuna mı ugrastiriyorum kusura bakmayın lütfen :/
Capture+_2017-09-27-21-38-51.jpg