Metin 2 | Yapım Aşaması , Yakında Spigotta

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba , öncelikle bu serveri yapma amacımız gerçek bir mmorpg tadı yaşatmak ve bunu tanıdığınız biyerden yapmak.
metin2 hoş bir mmorpg ve çocukluğumuzun ilk oyunlarından daha önce bu oyunu oynamayan gerçekten az rastlanır
biz bunu minecraft'a geçirmeye karar verdik ve nerdeyse aynı şekilde.

Class'larıda aynı şekilde yapılandırıyoruz Sura ,Şaman ,Ninja ve vaz geçilmez olan savaşcı herkes dileğince karakterini yapılandırabilecek
Skill sistemi ise metin2 sistemiyle nerdeyse aynı ama minecraft'ta effect sınırımız olduğu için bazılarını canlandırma farklı olucak
İşte sorulan sistem evet öğretmenden skill alıp geliştirme vs. olucak .

Level sistemi ise bir oyuncudan diğer oyuncuyu ayracak en büyük özellik
Levelleri kazanmak için mob öldürmeniz , görev yapmanız , ticaret , achievement kazanmanız gerekmektedir .

Görevler ise metin2 oyunundan fazla alıntı olmayacak çünkü gerçekten sıkıcı görevleri var daha farklı şeyler bulmaya çalışacağız
Ticaret ise kastığınız nadir item , kılıç , zırh 'ı satacağınız bir ortam (sistem henüz düşünülmedi)
Mob'lar minecraft'ın birçok mob'unu kullanıp saldırgan , uysal , petler olarak yapıcağız
Atmosfer hiç sıkıcı olmayan bir ortam sıkılınca şunu yapıyım işim geldikce şunu yapıyım diyeceğiniz bir ortam .

TAG LİST:
Skript Yapım Ekibi : @GetqusA , @Arrow , @Rosenrot
Skript İçin Desteğini Eksiltmeyen'ler : @bydemir06 , @Switcher

Ve Diğer Görmesini İstediklerim :

@Republican Sensei , @KRHN , @AzlaazTR , @enisx41 , @MhaWTHoR , @CINAX_DEVOP , @GodofMilker , @BunnyBGTR , @KopuqS

Buda Diğer Projeler Gibi Çöpe Gitmeme Dileğiyle ..

1 Textureci Alımımız Vardır (Resource Pack Yapan)Nasıl Söyleniyorsa İşte .
Her Öneriye Açığız Yorumlarınız Bizim İçin Değerli .

Son düzenleme:

AyyildizMC

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş ellerine sağlık[DOUBLEPOST=1436762277,1436761750][/DOUBLEPOST]Sen yaparsında olmazmı :D

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
hadi kolay gelsin burada metin2 oynayan nadir insanlardanım zamanında öküz gibi bağımlısıydım şimdi ara sıra giriyorum PvP oynuyorum eski TR'nin tadı çıkmıyor artık
eskiden çeliğe tapardı insanlar şimdi yere atıyorlar

sunucu açılınca birisi bana skype'dan bildirsin

Son düzenleme:

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
iç döşeme olayı biraz zor olucak bence bide Çan savunması + basma delici vuruş falan onları ayarlamak eminim zordur birde bir şey sorucam metin 2 deki karakter seçme menüsü yaparsan çok op olur :D

S

Switcher

Ziyaretçi
Efsun atmayı pluginle yapabilirsiniz veya skriptlede yapabilirsiniz fakat skriptte bildiğim kadarıyla bir eşyayı diğer eşyanın üzerine koyduğunu gösteren bir event yok gibi biliyorum.

S

Switcher

Ziyaretçi
İf above block gibi bir şey vardı sanırım
Eğer bloğun üzerinde gibi bir anlam çıkmış oluyor yani normal yere koyduğumuz blok , belki inventory click ile yapabilirler veya bir npc olsun orada basalalım bir tarafa itemi diğer tarafa efsunu koyarız. Veya şöyle bir şey olabilir Npc ye tıklarız inventorymiz açılır 1. tıklayışımız efsunu seçer , 2 . tıklayışımız itemi fakat uzun sürer :D

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Eğer bloğun üzerinde gibi bir anlam çıkmış oluyor yani normal yere koyduğumuz blok , belki inventory click ile yapabilirler veya bir npc olsun orada basalalım bir tarafa itemi diğer tarafa efsunu koyarız. Veya şöyle bir şey olabilir Npc ye tıklarız inventorymiz açılır 1. tıklayışımız efsunu seçer , 2 . tıklayışımız itemi fakat uzun sürer :D
Sallamıştım zaten :D Gerçi her türlü metin taşları için plugin lazım olur rasgele oluşcak sonuçta

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Kod Bakımından Ne Kadar Kodlansada Örn Alan Bir Kişi ( Türk Kitlede Gördüğümüz 2 Adet Açılmış Sunucu Vardı Bu Şekilde Hepsinin Mapları Çöp Denecek Şekildeydi Tabi Bu Kadar Kapsamlı Değildi Sadece Para Kazanma Amaçlı Açmışlardı Ne Resourceleri Nede Mapları Hiçbir Gideri Yoktu Pluginleri Desen Laf Olsun Torba Dolsun Tarzıydı ) Ne Mapına Özen Gösterecek Nede Orjinal Oyunu Yansıtacak
Bunun Kodlama Aşamları Bittikten Sonra ALL İN ONE Tarzı Bir Paket İle Veya PLUGİN/SK + MAP + RESOURCE Olarak Farklı Farklı Satsanız Saha Faydalı Olabilir Tam Hatırlamıyorum Oyunda Kaç Map Vardır Gerçi 10 Yaşlarında Oynamıştık O Zamandan Bu Zamana Ne Değişti Bilemem Bir Paket Olarak Tüm Mapları Yapılmış Şekilde Bir Paket Olarakta Tüm Resourceleri Kodlanmış Şekilde 1.8 İle 3d İmkanları Yansıtılmış Olarak Daha Fazla Kar Etme Ve Daha Güzel Sunucular Çıkması Bakımından Güzel Olabilir Örn Çoğu Oyunda Belirli Yerden Sonra Oyun Değişir Araştırdığım Kadarıyla Metin2 De Seviye Sınırı Yükselince Çok Fazla Eklenti Gelmiş Bunları Ek Olarak Farklı Paket Satabilirsiniz Mesela 99 Sınır Paketi 105 Sınır Paketi Olarak Ek Olarak Ayrı Zevk Katma Amaçlı Farklı Maplar Farklı Bosslar Falan Ayrı Olarak Satabilirsiniz Ve All In One Tarzı Bir Paket İle Hepsini Koyabilirsiniz Tabi Dediğiniz Gibi Tüm Oyunu Yansıtacak Şekilde Olursa