Metin2 Gaya Nedir?

DragonsAcav

Zombi Katili
Mesajlar
184
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
213
Puanları
440
gamer.png

metin2.png

Metin2 Gaya Nedir?
Merhabalar Metin2 Gaya Nedir adlı konuma hoş geldiniz :şapka:

Metin2: Çok oyunculu MMORPG rol yapma oyunudur. Ymir Ent. Co. Ltd. şirketi oyunu Kore'de yayına başlayan oyun daha sonra Türkiye dahil birçok ülkeye gitmiştir.
Ymir Ent. Co. Ltd.Tarihçesi: Şirket 15 Kasım 1999 yılında kurulmuştur 2000 yılında Metin1 adlı oyunları piyasaya sürüldü. 2004 yılında Metin2 adlı oyunun beta denemesi yapıldı. Metin2 adlı oyun 2007 yılında Türkiye gibi birçok ülkede oynanmaya başladı. Son olarak 2011 yılında Webzen kontrol ve hisselerinin tamamı satın alındı.

Gaya Ne Demek: Metin2 de olan bir para birimi olan gaya miktarına bakmak için sermaye simgesine basmak yetiyor envanterin hemen yanında ve gaya mağazalarından gaya ile oyunun belirlemiş olduğu çok çeşit eşyalar alabilirsiniz.

gayabak.jpg


Gaya Mağazası: Buradan oyunun belirlediği bazı eşyaları alabilirsiniz, ancak sadece ilk 3 slotunuzu doldurabilirsiniz. Gaya marketlerindeki eşyalar belirli bir zamanda yenilenmektedir bunlar gaya makinelerinde yazar.

gmağza.png


Gaya satın almak: Gaya satın almak için gaya tüccarına belirli eşyalar vermelisiniz bu eşyaları verdiğiniz zaman gaya parası alabilirsiniz ancak unutmayın bu Tüccar'a gereğinden az para verir iseniz olmayacaktır.
10 Süs taşı - 1 Zihin Taşı - +0/+3 taş - 5000 yang

gtüccar.png


Konumun sonuna geldik iyi forumlar :şapka:
 


Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
644
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
552
Puanları
1,630
Ruh hali
Resimleri ortaya çeksen sanki konu biraz daha güzel gözükecek gibi be? Bizim zamanımızda Sürgün yeni çıkmıştı, şimdi neler gelmiş yav..
 

Üst