Metroyun'u yeniden aktif hale getiriyoruz ! Ekip topluyoruz !

rewindcik

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Dostlar,
Pluginlerden ve skriptlerden çok iyi anlayan her istediğimizi anlayıp uygulayabilecek, sunucuda sürekli aktif duracak oyunculara ilgilenecek dertlerine derman olacak ekip arkadaşı arıyoruz. Şu anda iki kişiyiz kurulum yapıyoruz ancak pluginlerde sorunlar yaşıyoruz serverimizi yeni yeniliklere dahil edebilecek genç arkadaşa ihtiyacımız var. Discord yolu ile iletişim kuruyoruz. Tek istediğimiz işini sevdiği için yapan ve iyi niyetli birisi olmanız. Kendinizden çok kısa bahsederseniz ve discord isminizi aşağıya bırakırsanız sizinle iletişime geçeceğim. (2 veya 3 arkadaş alacağız)

haglam123

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
haglam#5500
ben daha çok pluginer olarak aternos sunucularda görev yapıyorum 1-2 kez batihostda yaptım çoğu sunucuyu tamamlayabildiğimi söyleyemem ama bugünlerde kurduğum aternos sunucular +10 olarak geliyor (yani +10 aktif) size yardımcı olabileceğimi söyleyebilirim discorddan istek atarsanız sevinirim :)

rewindcik

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
haglam#5500
ben daha çok pluginer olarak aternos sunucularda görev yapıyorum 1-2 kez batihostda yaptım çoğu sunucuyu tamamlayabildiğimi söyleyemem ama bugünlerde kurduğum aternos sunucular +10 olarak geliyor (yani +10 aktif) size yardımcı olabileceğimi söyleyebilirim discorddan istek atarsanız sevinirim :)
Saat 16:00'da sizinle iletişime geçeceğim.

ResulKara1243

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kendim 3 Yıldır pluginerim pluginerde konum efsanedir tüm komutları bilirim tüm pl leri bilirim daha önce 4 serverde çalıştım