AhmetMarta
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar mesela ben şunu istiyorum normal vuruş hasarını 2 ile çarpmak istiyorum mesela eline kılıç alınca hasarı 10 ise 20 olsun.
Merhabalar mesela ben şunu istiyorum normal vuruş hasarını 2 ile çarpmak istiyorum mesela eline kılıç alınca hasarı 10 ise 20 olsun.
Hayır ne ile vurduğu farketmiyor her şey olabilir büyü olmayacak vuruş yaptığında benim belirlediğimin katı kadar vurucak(Elmas) kılıç ile vurunca 2 kat hasar mı gidecek karşıya? Doğru mu anladım? Bir de büyü ile mi olacak mı? (Sharpness)
Attığımı deniyebilirsin fakat sadece herhangi bir kılıçta çalışır.Hayır ne ile vurduğu farketmiyor her şey olabilir büyü olmayacak vuruş yaptığında benim belirlediğimin katı kadar vurucak
Çalıştı teşekkür ederim.Kod:on damage: attacker is a player: tool of attacker is any sword: set {_Hasar} to damage set {_MHasar} to 2 set {_AHasar} to {_Hasar} * {_MHasar} set damage to {_MHasar}
Rica Ederim İyi Forumlar!Çalıştı teşekkür ederim.